- İşlemci
- -
- Ekran Kartı
- -
Öncelikle herkese merhaba.
Altta paylaştığım üç sistemden birini almayı planlıyorum, siz hangisini önerirsiniz? (genellikle cs2, apex legends, warzone vb. fps oyunları oynuyorum ve monitörüm 1080p)
Ayrıca şöyle de bir durum var ilk başta tercihim rx 6750 xt olan sistemdi ama sinerji ve amd ekran kartları hakkında yazılanlar beni düşündürdü. Anladığım kadarıyla amd kartlarda sorun yaşama ihtimalim düşük de olsa var ama bir sorun yaşadığım taktirde sinerji'nin satış sonrası desteği konusunda sorun yaşama olasılığım yüksek gibi. Bu konuda da bilginiz varsa yorum yaparsanız sevinirim.
www.sinerji.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Altta paylaştığım üç sistemden birini almayı planlıyorum, siz hangisini önerirsiniz? (genellikle cs2, apex legends, warzone vb. fps oyunları oynuyorum ve monitörüm 1080p)
Ayrıca şöyle de bir durum var ilk başta tercihim rx 6750 xt olan sistemdi ama sinerji ve amd ekran kartları hakkında yazılanlar beni düşündürdü. Anladığım kadarıyla amd kartlarda sorun yaşama ihtimalim düşük de olsa var ama bir sorun yaşadığım taktirde sinerji'nin satış sonrası desteği konusunda sorun yaşama olasılığım yüksek gibi. Bu konuda da bilginiz varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Sinerji Bjarlox Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji Bjarlox Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SUNRISE-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
FORGE-6650XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI Radeon RX 6650XT MECH 2X 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
FORGE-6650XT oyuncu bilgisayarı RX6650XT 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.