Sizce Hangisi Daha İyi Performans Verir?

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Mesela şöyle ekleyeyim şimdi açılmış konu güzel denk geldi, bu olay psudan değilse %90 amd driverindan.
Böyle Sorunların Kalıcı Çözümleri Olmuyor Mu

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
B

Böyle Sorunların Kalıcı Çözümleri Olmuyor Mu
Hiç bilgi alanım dahili değil amd kartlar ve sorunlarının çözümleri, o yüzden bir şey diyemeyeceğim vardır elbet bir sıkıntısı çözülür ama attığım konuya hiç girmeyeceğim mesela çünkü bilmiyorum.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hiç bilgi alanım dahili değil amd kartlar ve sorunlarının çözümleri, o yüzden bir şey diyemeyeceğim vardır elbet bir sıkıntısı çözülür ama attığım konuya hiç girmeyeceğim mesela çünkü bilmiyorum.
Dlss 3 Desteğide Almayacak 3060Ti Ama Bilmiyorum Biraz Arada Kaldım Alıcağım Gün Bi Anda Karar Verip Alıcam Heralde :D

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Dlss 3 Desteğide Almayacak 3060Ti Ama Bilmiyorum Biraz Arada Kaldım Alıcağım Gün Bi Anda Karar Verip Alıcam Heralde :D
Amazondan falan alın isterseniz amd, millet beğenmedim iade ettim falan yazıyor yorumlara, sorun yaşarsanız kolay iade edebilirsiniz diye düşünüyorum.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Amazondan falan alın isterseniz amd, millet beğenmedim iade ettim falan yazıyor yorumlara, sorun yaşarsanız kolay iade edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Hazır Sistem Alıcam O Yüzden Sordum Aslında

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Anladım, başta demiştiniz zaten işlemciler aynı diye dalgınlığıma gelmiş. Yani ozaman satın alırken ki çılgınlığa bırakıyorsunuz gibi :)
Böyle Risk Konularında Hep Kaybeden Olmuşumdur Ama Belki Bir İlk Olur:D

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Yani benim yakın arkadaş var pcden çok anlamıyor, geçen indirimde aldıydık rx6700 sistemi düşünmeden, hiç aramadı beni şuana kadar bu pc bozuldu diye :D
Biraz Yazı Okudum Yarım Saattir Evet Sorun Yaşanlar Var Ama Çözümü Hemen Çözülmüş Ve Genel Olarak Hani Amd Ekran Kartları Sürekli Sorun Çıkarıyor Safsatası Çıktı Demişler Ama Kullananlar Memnun Gibi Şuanlık 6700 e Daha Yakınım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri