Öneri Sizce Hangisini Almalıyım

fat88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba. Kamera özellikleri iyi olan bir cihaz lazım. Bütçe 20-28bin lira arası ama mümkün olduğunca 25bini geçmek istemiyorum.
Araştırma yaparken iki model dikkatimi çekti Vivo V29 5G ve Realme 11 Pro+5G Bu iki model arasında kamera olarak hangisi daha iyidir.
Birde bunlar yerine İphone 12 nasıl olur. Eski bir model olduğundan ve bu cihazlardan daha pahalı olduğundan pek tercih etmek istemiyorum ama dediğim gibi fotoğraf kalitesi için alacağım.
Sizin bu bütçe ile önerebileceğiniz cihazlar nedir.

Emirhan.65

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Biraz iPhone fan boyluğu olucak ama hocam hiçbir android iOS’un eline su dökemez ayrıca ios eskimez iPhone 8 2017 de çıkdı hala kullanılmaya devam ediyor ve kamera kaliteside iyi o yıllar çıkan androidlerin çoğu yaşamıyor ayrıca uzun yıllar Samsung kullanmış biri olarak söyliyeyim iPhone gerek kamera gerek optimizasyon konusunda çok iyidir ayrıca hiçbir influcer yada sosyal medya ile uğraşanda android göremezsiniz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Biraz iPhone fan boyluğu olucak ama hocam hiçbir android iOS’un eline su dökemez ayrıca ios eskimez iPhone 8 2017 de çıkdı hala kullanılmaya devam ediyor ve kamera kaliteside iyi o yıllar çıkan androidlerin çoğu yaşamıyor ayrıca uzun yıllar Samsung kullanmış biri olarak söyliyeyim iPhone gerek kamera gerek optimizasyon konusunda çok iyidir ayrıca hiçbir influcer yada sosyal medya ile uğraşanda android göremezsiniz
Şahsen geçen seneye kadar j7 kullandım sorunu yoktu ki çoğu sosyal medya fenomeni iphone kullanmasının sebebi instagram yüzündendir. Instagramin fotoğraf yükleme altyapısı ios ile daha uyumlu

KS

fat88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ürün fotoğrafı çekip siteye yükleyeceğim sosyal medyaya'da paylaşmak öncelik değil. Stüdyo ışıkları altında ve bazen normal ortamda ürün çekimi yapacağım.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953

YDAUTOGETHER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu fiyatta s23 den başka cihaza bakılamaz iphone 12 artık eskidi ve o fiyata o özellikler 10 bin tl lik cihazda da mevcut
ben koşulsuz s23 öneriyorum

V3n9m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
knk ben samsung veya ixamio öneriyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri