Soru Sizce İçlerinden En İyi "Mekanik Klavye" Hangisi?

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Steelseries'in tepsi süresi,malzeme kalitesi ve OLED ekranı çok iyi.
Asus ta 0.128 ms tepki süresi varmış Steel series te bu bilgi verilmemiş o kadar iyiyse Steelseries de düşünebilirim eksi özelliği olarak çok fazla tozlandığını duymuştum zaten Asus un animete olan versiyonu gelirse alırım bu modelini almam zaten

O zaman asus alın s.s. daha premium hissetiriyor diye ama asus kalitelidir alabilirsin
Animete olan modeli olsa direk alacaktım ama yok piyasada bulunmuyor sahibinden satanlar var bende 2. el bir şeyi hayatta almam

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Genel bir soru mu bilmiyorum ama çok fazla klavye markası var tr’de satışı olmayan. Mesela ben keychron klavye kullanıyorum. Gayet kaliteli. Tarza bakıyor. Çoğu hotswap klavye keycap switch üreticilerini maalesef ekonomik etkenler sebeyle tanımıyoruz

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Genel bir soru mu bilmiyorum ama çok fazla klavye markası var tr’de satışı olmayan. Mesela ben keychron klavye kullanıyorum. Gayet kaliteli. Tarza bakıyor. Çoğu hotswap klavye keycap switch üreticilerini maalesef ekonomik etkenler sebeyle tanımıyoruz
Sadece klavye değil ki monitör almadan önce uzun süre monitör araştırıyordum yeni yeni monitörler çıkıyor hiç biri TR ye gelmiyor benim aldığım monitörü de iyi ki almışım şuanda TR de fiyatına göre bundan iyi monitör yok aradan kaç ay geçti hala güzel monitör yok piyasada yabancılar oled monitörlere geçtiler TR de çıt yok. Asus animate isimli bi klavye üretti koklatıp geçti şimdi piyasada yok belki yurt dışında hala satışı devam ediyordur yada az üretti az üreteceksen hiç üretme kardeşim!

Ülkeye artık yeni ürün girişi olmuyor ekonomi öyle böyle değil ultra çöktü bir de üstüne deprem oldu Türkiye uzun süre toparlanamaz ama Türkiye de zengin yine zenginleşmeye devam ediyor bu kötü ekonomi en çok onlara yaradı

YAVUZKAGAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Asus ta 0.128 ms tepki süresi varmış Steel series te bu bilgi verilmemiş o kadar iyiyse Steelseries de düşünebilirim eksi özelliği olarak çok fazla tozlandığını duymuştum zaten Asus un animete olan versiyonu gelirse alırım bu modelini almam zaten

Animete olan modeli olsa direk alacaktım ama yok piyasada bulunmuyor sahibinden satanlar var bende 2. el bir şeyi hayatta almam
O kalde asusu alın ss 0,4 ms diyor.ancak ss'de oled ekran ve ekstra makro tuşları var.Asus da güzel ama ss daha kullanışlı gibi.siz bilirisiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri