Merhabalar, Bir sistem topladım sizce kötü bir sistem mi?
M Mr.Emre Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Tem 2022 Mesajlar 2 Tepki 0 3 Tem 2022 #1 Merhabalar, Bir sistem topladım sizce kötü bir sistem mi? Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Tem 2022
Arthur Morgan Co Admin Co Admin Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5,263 Tepki 2,031 Konum 34 | İstanbul Anadolu 3 Tem 2022 #2 Kasa ve ekipmanlar daha iyi olabilir.
KS M Mr.Emre Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Tem 2022 Mesajlar 2 Tepki 0 3 Tem 2022 Konu Sahibi #3 Arthur Morgan' Alıntı: Kasa ve ekipmanlar daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla ... Çok Uber bir değişiklik yaratmadığı için onları ucuz yaptım
Arthur Morgan' Alıntı: Kasa ve ekipmanlar daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla ... Çok Uber bir değişiklik yaratmadığı için onları ucuz yaptım
Arthur Morgan Co Admin Co Admin Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5,263 Tepki 2,031 Konum 34 | İstanbul Anadolu 3 Tem 2022 #4 Mr.Emre' Alıntı: Çok Uber bir değişiklik yaratmadığı için onları ucuz yaptım Genişletmek için tıkla ... Yalnız ben olsam böyle bir sistemde daha kaliteli bir PSU kullanırdım.
Mr.Emre' Alıntı: Çok Uber bir değişiklik yaratmadığı için onları ucuz yaptım Genişletmek için tıkla ... Yalnız ben olsam böyle bir sistemde daha kaliteli bir PSU kullanırdım.
X xlarg3 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 31 May 2022 Mesajlar 38 Tepki 11 3 Tem 2022 #5 Psu, Kasa ve sıvı soğutma o kadar uber bir değişiklik yapar ki sistemin ömrü uzar
Atalayq Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1,040 Tepki 420 Konum 34 | İstanbul Avrupa 3 Tem 2022 #6 Çok kötü olduğunu düşünüyorum.
PoizDev! Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 26 Haz 2022 Mesajlar 256 Tepki 84 3 Tem 2022 #7 Mr.Emre' Alıntı: Merhabalar, Bir sistem topladım sizce kötü bir sistem mi? Ekli dosyayı görüntüle 2717 Genişletmek için tıkla ... Tundra Gold PBM - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Şahsen bunu tercih ederdim. Yanlışlıkla kendi konfigrasyonumla paylaşmışım. Normal halindeki fiyat bu. Tundra Gold PBM - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Mr.Emre' Alıntı: Merhabalar, Bir sistem topladım sizce kötü bir sistem mi? Ekli dosyayı görüntüle 2717 Genişletmek için tıkla ... Tundra Gold PBM - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Şahsen bunu tercih ederdim. Yanlışlıkla kendi konfigrasyonumla paylaşmışım. Normal halindeki fiyat bu. Tundra Gold PBM - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com