Sizce Turknet'e Geçmeli Miyiz

selimg4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Altyapı sorguladığımda 1000 mbps kadar destekliyor.Turktelekom baya kötü fiyatının hakkını vermiyor.Turknet kullananlar bilgi verirse sevinirim

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Altyapı sorguladığımda 1000 mbps kadar destekliyor.Turktelekom baya kötü fiyatının hakkını vermiyor.Turknet kullananlar bilgi verirse sevinirim
Taahhüt olmaması dışında bir faydasını görmedim. Alternatifi yoksa mecburiyetten tercih edilir.
( Verilen hizmet binadan binaya bile değişkenlik gösteriyorken, kendi evindeki internetten memnun olduğu için sanki kendi şirketiymiş gibi savunanlar da olacaktır... )

Seyido

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
1 seneyi geçik olacak kullanıyorum şuana kadar bir kesilme bir sorun vesaire görmedim verdiğim paraya göre diğer firmalara göre kat kat fazlasıyla hız veren tek firma şuan Türknet gördüğüm kötü yanları ise bir müşteri hizmetleri yok arayıp konuşabileceğin ve bir sorun olduğunda biraz uğraştırıyor diyorlar sayfalarda felan HIZ KONUSUNDA BİR SORUNUM YOK ŞUANLIK KESİNTİ SORUN SIKINTIDA YAŞAMIYORUM YAŞAYAN BÖLGELER VAR MEMNUNUM ŞAHSEN

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Herhangi bir hizmet gelişmesi yapmayan, sadece reklama abanan bir internet sağlayıcı. Düzenli zamlarını kesinlikle aksatmaz. Sadece 1000mbps destekleyen bölgede kullanılır, yani sizin için uygun bence. Aksi takdirde düşük hizmet veren yüksek maliyetli operatör.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri