Size De Sorayım Dedim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,245
Merhaba Arkadaşlar,

İnstagram da bir yazı gördüm yazı da diyor ki, '' Bir kızdan hoşlanıp ondan reddedilince neden ısrar ile yazmaya devam eder bir erkek '' demiş bende bu soruyu size soruyorum Neden? şahsen ben reddedilince karşımdaki kişi ile mesafemi korurum.

MrYeaxu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
hocam bence kafadaki sürekli 'ulan ben bu kızı tavlarım cümlesi' tabi buna merak ve gereksiz hırsta eklenince tadından yenmiyor :)

MrYeaxu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Düşününce işte saçma geliyor bu olaylar.
genç yaşta olunca sacma gelmiyor kan hızlı çünkü bende şuan red edilince kesinlikle yanaşmam rahatsız etmem ama lise zamanlarında kan vucutta cok hızlı attığı için duramıyor insan yerinde bide red edilmeyide kaldıramıyosun o dönemde nasıl lan felan ben red edilecek adammıyım benim gibisini nerde bulucan düşünceleri zaten ucuruyor adamı

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,245
genç yaşta olunca sacma gelmiyor kan hızlı çünkü bende şuan red edilince kesinlikle yanaşmam rahatsız etmem ama lise zamanlarında kan vucutta cok hızlı attığı için duramıyor insan yerinde bide red edilmeyide kaldıramıyosun o dönemde nasıl lan felan ben red edilecek adammıyım benim gibisini nerde bulucan düşünceleri zaten ucuruyor adamı
Yanı şimdi böyle denilince de mantıklı geliyor kulağa da. :)

MrYeaxu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
bana anlamsız gelen kısmı lise çağında değildi benim gibi üniversiteyi bitirmiş veya son sınıfta red edilinice sapık gibi üstelemesi oluyor yani hiçmi onurun gururun yok birader hiçmi olgunlaşmadın diyorumlisede neyse diyelim tecrübesizlik hava atma isteği önde olmak isteniyor ama azcık yaşı 23 24 gibi olan benim gibi insanlarda anlamlandıramıyorum ben

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri