Size Güveniyorum

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Bütce Maks 1000 I Gorur Ama O Kadar Cikmazsa 600 700 De Takilirsa İyi Olur Teknosa %15 Indirimide Goz Onunde Bulundurup Fiyat Performans Bi Mouse Önerir Misiniz Lütfen Ve sizce Razer basilisk V3 Alimmi Indirimsiz 950 Tl Idi 2 Gun Once Şimdi fiyatlar Artmis İndirimli 925 e Geliyor Teknosada Sizce Napim

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
glorious mouse pazarında kaliteli bir marka @Atalayq 'da aynı Model I var ona deneyimlerini sorabilirsin

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Hocam bunu bi arastirim steel series olmasi hosuma gitti bide şık bi ürün öneriniz varmi basilisk veya glorius model I gibo
Model I ile ilgili şunu söyleyeyim mouse kaliteli sensör ve switch olarak. Lakin benim sevmediğim 1 yönü oldu o da makro tuşları.. bana biraz büyük geldi.
İkinci elde şehrinizde satan olabilir eğer makro tuşlar size uyarsa 600-650₺ ikincielde bulunabilir.

şu linkte sarı sitedeki bazı ürünler var.

https://shbd.io/s/NIMByDw7

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Model I ile ilgili şunu söyleyeyim mouse kaliteli sensör ve switch olarak. Lakin benim sevmediğim 1 yönü oldu o da makro tuşları.. bana biraz büyük geldi.
İkinci elde şehrinizde satan olabilir eğer makro tuşlar size uyarsa 600-650₺ ikincielde bulunabilir.
Hocam bas parmak koyma yeri ozellikle cok hosuma gidio ama makro tuslari buyuk geldi derken anlamadim tam olarak ve bu razer basilisk v3 kullanan yokmu onunla ilgili biseyler sorcam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri