Öneri Soğutucu-Klavye-Mouse Önerisi 3000 TL (Haziran 2023)

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Başlıkta olduğu gibi klavye mouse bide soğutucu alacağım 3000 TL gibi bir bütçem var neler önerirsiniz. İşlemcim 5600x stock soğutucu yetmiyor. Fps oyunları oynuyorum ve klavye red switch mekanik ve mini yani 62-68 tuş olanlardan istiyorum. Mouse da fps oyunu oynadım için güzel olması lazım kablosuz istiyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Başlıkta olduğu gibi klavye mouse bide soğutucu alacağım 3000 TL gibi bir bütçem var neler önerirsiniz. İşlemcim 5600x stock soğutucu yetmiyor. Fps oyunları oynuyorum ve klavye red switch mekanik ve mini yani 62-68 tuş olanlardan istiyorum. Mouse da fps oyunu oynadım için güzel olması lazım kablosuz istiyorum.
Se214xt soğutucu
Royal Kludge rk61 klavye
Hyperx haste mouse

Hafif bütçeyi esnetip almanızı öneriirm. Bu bütçede kablosuz mouse zor en uygun vgn dragonfly f1 önerebilirim

Mouse zaten paracord kablo hissetmezsiniz kabloyu

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Se214xt soğutucu
Royal Kludge rk61 klavye
Hyperx haste mouse

Hafif bütçeyi esnetip almanızı öneriirm. Bu bütçede kablosuz mouse zor en uygun vgn dragonfly f1 önerebilirim

Mouse zaten paracord kablo hissetmezsiniz kabloyu
delux m800 modeli çok övülüyor sizce nasıl

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Gündelik kullanımda güzel ama oyun için iyi olmaz
Tamamdır Teşekkür ederim normalde mouse almıcaktım superlight var ama bebek kardeşim üstüne kola döküp tekerlek kısmından girmiş heralde bozuldu :D şansızım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Tamamdır Teşekkür ederim normalde mouse almıcaktım superlight var ama bebek kardeşim üstüne kola döküp tekerlek kısmından girmiş heralde bozuldu :D şansızım
Tamir ettirin matfix customsa

Logitech gpx güzeldir skatez değiştirirseniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri