Monitör iyi gibi hocam piyasası 3.4k almayı düşünüyorum burdan alayımmı intten mi alayımHocam benim bir sözüm var.
Okul için kek aldığın yerden bilgisayar alma.
Aleyküm selam ölü piksel testi muhtemelen yapmayacaklardır. Bir sıkıntı çıkarsa iade alıyorlarmı onuda bir sor. Her ne olursa olsun marketlerden monitör kasa vs. alınmasını tercih etmem.Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir broşürü paylaşmak istedim fikri olan paylaşırsa sevinirim benim hoşuma monitör gitti birtek.Monitör alınır mı sizce?
Ölü piksel testi naısl yapılıyorTest ettirin almadan önce ölü piksel var mı diye tabi test ettirirler mi onu bilmiyorum.
Ölü piksel testi naısl yapılıyor
512 GB SSD var marka hız yazmiyo PSU iyi ama fiyatta piyasaya bakmak lazım sistem kötü degil18klık pc iyi gibi 750w 80+ psu ve 16 gb ram sadece SSD var mı yok mu yazmıyor sanırım
Vizyon bilgisayar güvenilir midir hepsiburadadan vizyonbilgisayar satıcısından almayı düşünüyorumMonitör güzel bu fiyt aralığında zaten hatta daha ucuza bile bulabilirsin vizyonbilgisayarın sitesinden
Kullanıcı yorumlarına göre güvenilir.Vizyon bilgisayar güvenilir midir hepsiburadadan vizyonbilgisayar satıcısından almayı düşünüyorum
Asus yetkili satıcı zaten vizyonbilgisayarVizyon bilgisayar güvenilir midir hepsiburadadan vizyonbilgisayar satıcısından almayı düşünüyorum
Eyvallah hocam monitörde bir sıkıntı çıkmaz değil miAsus yetkili satıcı zaten vizyonbilgisayar
Çıkmaz büyük ihtimalle ama bir sorun olursa ilgilenirler, daha önce sorun yaşamış müşterilerin yorumları bu yönde yani.Eyvallah hocam monitörde bir sıkıntı çıkmaz değil mi