SONUNDA BENDE ALDIM !!!

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Arkadaşlar Aldığım Sistem Bu
"ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar"
https://www.gaming.gen.tr/urun/2063... / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SSD yi Kingston 1 Tb yaptim 460Tl Farkla Bu Bilgisayari Almamda Forumlar Çok Yardimci Oldu Özellikle Siz Hepinize Teşşekür Ederim Sistem Benim İçin Mükemmel Tek Hoşuma Gitmeyen Şey Anakart Pci 3.0 Yinede Memnunum Tekrar teşşekürler 5 Saatlik Sipariş Etmeye Çalışmam sonucunda Sipariş Verebilim Hayirlisiyla Gelmesini Bekliyeceğim Hepinize Sevgiler Ve Sizce H.o Mu Yoksa G.o Mu

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
"ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar"
https://www.gaming.gen.tr/urun/2063... / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SSD yi Kingston 1 Tb yaptim 460Tl Farkla Bu Bilgisayari Almamda Forumlar Çok Yardimci Oldu Özellikle Siz Hepinize Teşşekür Ederim Sistem Benim İçin Mükemmel Tek Hoşuma Gitmeyen Şey Anakart Pci 3.0 Yinede Memnunum Tekrar teşşekürler 5 Saatlik Sipariş Etmeye Çalışmam sonucunda Sipariş Verebilim Hayirlisiyla Gelmesini Bekliyeceğim Hepinize Sevgiler Ve Sizce H.o Mu Yoksa G.o Mu
Hayırlısı olsun hocam,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Güzel sistem, parçalar da gayet kaliteli.Sormamda sakınca yoksa monitörünüzüde öğrenebilirmiyiz?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hayırlı olsun. İşlemciniz biraz fazla ısındığı için soğutucu almanız iyi olur. Kule tipi soğutucu yetecektir.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Hayırlısı olsun hocam,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Güzel sistem, parçalar da gayet kaliteli.Sormamda sakınca yoksa monitörünüzüde öğrenebilirmiyiz?
Knk Monitor Mouse Felan Almadim Param Bitti Babam Ikinci El Idareten Bosey Getiricek Tanidiktan Sonra 2 K Monitor Alicam Bi kac Aya

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Taş gibi sistem. Hayırlı olsun.

İşlemci ısılarını kontrol edin yüke girdiğinde. Eğer çok ısınıyorsa forumdan farklı bir soğutucu tavsiyesi isteyiniz bütçe olunca.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Hayırlı olsun. İşlemciniz biraz fazla ısındığı için soğutucu almanız iyi olur. Kule tipi soğutucu yetecektir.
Islemci Sogutucu Mouse Gamepad mousepad kulaklik monitor klavye bunlari alicam yavas yavas

Taş gibi sistem. Hayırlı olsun.

İşlemci ısılarını kontrol edin yüke girdiğinde. Eğer çok ısınıyorsa forumdan farklı bir soğutucu tavsiyesi isteyiniz bütçe olunca.
Eyw agam

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
https://www.gaming.gen.tr/urun/206399/ultima-6700xt-amd-ryzen-5-5600x-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#:~:text=ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Hayırlı olsun güzel sistem

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Agalar Bide Ben Bu Beles Oyun Hediyesini nasıl alıcam Bilen Varmı Calisto Protocol steam Kod Gelicej Diyolar Dead island 2 Epic Cid Peki Uncharted Nolcak Ve Bu Kodlari Nerden Nasil Alabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri