Çözüldü Soundcore lifeq10i modelini aldım sol taraftan ses gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forneus666

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba ben indirimden Soundcore lifeq10i bluetoothlu kulaklığı almıştım hepsiburada üzerinden hepsiburadanın kendisi satıyordu indirimde almıştım bugün kargo geldi kargoyu açtığımda küçük bi test yapayım dedim iphone 5s telefona bluetoothtan eşleştirmeye çalıştım 2 kere eşleştirme başarısız dedi sonra bağlandı youtubedan müzik açtığımda iste ses kısık geliyodu ve kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor sizce bu ürünün hatalı olmasındanmı yoksa yapmadığım bi işlem yüzündenmi yardım ederseniz sevinirim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba ben indirimden Soundcore lifeq10i bluetoothlu kulaklığı almıştım hepsiburada üzerinden hepsiburadanın kendisi satıyordu indirimde almıştım bugün kargo geldi kargoyu açtığımda küçük bi test yapayım dedim iphone 5s telefona bluetoothtan eşleştirmeye çalıştım 2 kere eşleştirme başarısız dedi sonra bağlandı youtubedan müzik açtığımda iste ses kısık geliyodu ve kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor sizce bu ürünün hatalı olmasındanmı yoksa yapmadığım bi işlem yüzündenmi yardım ederseniz sevinirim.
Ürünü Şarj ettikten sonra deneyebilir misini ?

KS

Forneus666

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ürünü Şarj ettikten sonra deneyebilir misini ?
hocam ilk açtığımda kulaklıktan battery high diye ses geldi demekki şarjı vardır dedim bass up tuşuna vs bastığımda bass normal diye ses geliyo sol taraftanda sağ taraftanda ses geliyor ama normal müzik açtığımda soldan gelmiyor

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
hocam ilk açtığımda kulaklıktan battery high diye ses geldi demekki şarjı vardır dedim bass up tuşuna vs bastığımda bass normal diye ses geliyo sol taraftanda sağ taraftanda ses geliyor ama normal müzik açtığımda soldan gelmiyor
bozuk hocam galiba. bende de var mavi turunculu. iletişime geç hepsiburada ile durumu ilet ve değişim istiyorum de çünkü şuan uçtu fiyatlar. ben aldığımda trendyolda benimki 599 idi şuan 1499 falan

KS

Forneus666

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bozuk hocam galiba. bende de var mavi turunculu. iletişime geç hepsiburada ile durumu ilet ve değişim istiyorum de çünkü şuan uçtu fiyatlar. ben aldığımda trendyolda benimki 599 idi şuan 1499 falan
hocam çözdüm uygulamadan tanıtmak gerekiyomuş kulaklığı uygulamadan yapıyomuşsun her şeyi galiba life q10 modelinde bu özellik yokta life q10i modelinde uygulamadan kulaklığı tanıtmak lazımmış kulaklığı tanıttım uygulamadan düzeldi ayriyetten bissürü modu fln var her müzik tarzı için modu değiştirebiliyosun kulaklık müziğe göre şekil alıyor öyle çözdüm hocam problemi sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri