garantisi varda iade gönderspardox pivotu aldım 1 tane ölü piksel yakaladım ne yapıcam
fotosu
monitörü beğendim ama iade etmek istemiyorum garantiye göndersem tamir edip mi yollanıcak yoksa sıfır monitör mü yollarlargarantisi varda iade gönder
tamir etmek mümkün değil yüksek ihtimal iade yollarsın değiştirirlermonitörü beğendim ama iade etmek istemiyorum garantiye göndersem tamir edip mi yollanıcak yoksa sıfır monitör mü yollarlar
Garantiye gönder 0 gönderirler gerispardox pivotu aldım 1 tane ölü piksel yakaladım ne yapıcam
fotosu
tamamdır teşekkürlertamir etmek mümkün değil yüksek ihtimal iade yollarsın değiştirirler
garanti mi mantıklı iade etmek miGarantiye gönder 0 gönderirler geri
Normal o durum. İps glow diye geçiyor ve çoğu ips te bulunur.spardox pivotu aldım 1 tane ölü piksel yakaladım ne yapıcam
fotosu
şimdi ben destek talebi açtım 9 la 18 arasıymış çalışma saatleri cevap bekliyorumbunlar açıklamalarında 1 ay boyunca 0 ölü pixel garantili yazıyordu
anlamadimÖlü piksel değil o sıkışmış piksel.
Ölü piksel dediğin ışık vermez siyah olur. Orada bir renkte takılı kalmış bir piksel var biz buna sıkışmış piksel diyoruz. Ve çözmenin yolu var.anlamadim
Nedir yolu aydinaltirmisin ve bunun hakkında rehber açarsan çok daha hoş olurÖlü piksel dediğin ışık vermez siyah olur. Orada bir renkte takılı kalmış bir piksel var biz buna sıkışmış piksel diyoruz. Ve çözmenin yolu var.
Buradan başlata basıp stuck piksel olan yerde 2-3 saat bekletiyoruz. Geçmezse bunu her gün 3-4 saat düzenli yaparsak geçebilir. Tam garantisi yok geçeceğinin ama başka çaresi de yok.Nedir yolu aydinaltirmisin ve bunun hakkında rehber açarsan çok daha hoş olur