Spardox Sg-27240Rp 4999 TL 27 Inc - 240 Hz - Ips İndirim Ve İnceleme

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Direk videoyu bıraktım , aklınıza gelecek tüm soruların cevabı videoda mevcut.
İndirim için TKN1000 Kodunu girmeyi unutmayın , Keyifli seyirler !

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bütçeyi bir şekilde arttırıp AOC 240Hz monitör tercih ederdim , bildiğim ürün olsun en azından.
Eğer 27 inc olsaydı ben de senle aynı fikirde olurdum fakat buna göre eksileri var , Boyut ve VA panel . Video yaptım diye demiyorum mutlaka tercihim bu monitörden yana olurdu .

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,217
Eğer 27 inc olsaydı ben de senle aynı fikirde olurdum fakat buna göre eksileri var , Boyut ve VA panel . Video yaptım diye demiyorum mutlaka tercihim bu monitörden yana olurdu .
300TL Civarı zam gelmiş ama AOC 24G2ZU modelinden bahsediyordum. Bilinmeyen bir markaya kıyasla AOC tercih etmek çok daha mantıklı.

4L1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Aoc 3 yil garanti ve 1 ay 0 ölü pixel veriyor mu Spardox bunlari sağlıyor. bu ürünün icindeki panel BOE aplus ips panel yani aoc asus msi gibi markalarin ust seviyelerinde tercih edecegi bir panel var

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
batuhan hocam önceden forumda aktiftiniz diğer forumlarda falan görüyorum sizi ama burayı sadece video izlenme kasmak için uğruyor olmanız üzücü bence eskiden daha aktif ve yardımseverdiniz şuan sadece kanalı nasıl daha fazla izletirim nasıl daha fazla videoyu sağda solda paylaşırıma döndü iş gördgüm kadarıyla

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
300TL Civarı zam gelmiş ama AOC 24G2ZU modelinden bahsediyordum. Bilinmeyen bir markaya kıyasla AOC tercih etmek çok daha mantıklı.
Bu model IPS . Ben https://www.hepsiburada.com/aoc-24-...aadThkTNM02QIBH64_BoC6asQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Ben bu model ile karıştırmıştım . hem 24 inc hem 1500 TL daha pahalı . Spardoxda kullanılan paneli inceledin mi ? Aynı paneli (170 hz) oc ile 360 hz diye sunan bilindik kıyamet gibi marka var.

Kıyaslama şöyle oluyor bu söylediğinle samsung s23 ultra yurt dışı mı alayım yoksa ıphone 11 mi ? Markaya para verirsen durum bu . Ürün gerçekten çok başarılı . Beni biliyorsun kötüye kötü derim . Ürün gayet iyi.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
batuhan hocam önceden forumda aktiftiniz diğer forumlarda falan görüyorum sizi ama burayı sadece video izlenme kasmak için uğruyor olmanız üzücü bence eskiden daha aktif ve yardımseverdiniz şuan sadece kanalı nasıl daha fazla izletirim nasıl daha fazla videoyu sağda solda paylaşırıma döndü iş gördgüm kadarıyla
Dostum önceden sadece bu forumda aktiftim , artık hiçbir forumda aktif değilim . İşlerim çok yoğun. İzlenme kasma gibi bir amacım da yok , eğer olsaydı daha farklı davranırdım samimiyetime güven. Burada hala değer verdiğim birkaç kişi var, görsünler bilgiden faydalansınlar , ya da ihtiyaçları varsa yönelsinler diye paylaşıyorum . Kaldı ki bu video özelinde bunu söylemen imkansız , spardox kullandığı panel yazsan , benim videom ve bu başlıklar dışında referansı adam akıllı yok .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri