Yardım Spiderman Miles Morales De Sanki Fps Drop Yiyorum

sergorman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

hocalarım selamlar.Miles Morales oyununu oynarken ekdeki gibi sanki fps drop yiyormuşum gibi böyle kasıla kasıla hareket ediyor.bunun sebebi ve çözümü nedir acaba ?

sistem bileşenleri amd ryzen 5 7600x 9060 xt 16 gb ekran kartı 16+16 ram ve 2 tb ssd 7000/7000 okuma yazma

taylanusl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
kardeşim bu oyundaki giydiğin suit ile ilgili. suitlerin birinde böyle 30fps efekti var. siyah olanların birindeydi. muhtemelen ondan. pc'nde sorun yok yani

KS

sergorman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kardeşim bu oyundaki giydiğin suit ile ilgili. suitlerin birinde böyle 30fps efekti var. siyah olanların birindeydi. muhtemelen ondan. pc'nde sorun yok yani
kral 30 fps etki etse bile bu kadar etki etmesi normal mi ya.100 fps alıyorum ama sanki böyle takıla takıla 30 fps oynuyormuşum gibi oluyor..

taylanusl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
kral 30 fps etki etse bile bu kadar etki etmesi normal mi ya.100 fps alıyorum ama sanki böyle takıla takıla 30 fps oynuyormuşum gibi oluyor..
evet evet oyun eskiye gönderme yapma maksatlı böyle bir detay eklemiş. suit değişsen de hala geçerli oluyordu sanırım onu youtube a yazarak bulabilirsin. suitten kaynaklı bu. ve bu bir sorun değil, oyun efekti sadece

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri