XXL Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Ağu 2022 Mesajlar 1,601 Tepki 357 Konum Dünya 7 Nis 2023 #1 Herkes beğendiği playlistleri atarsa belki benim gibi arayanlar mutlu olur Drama duygusal playlist olmassa sevinirim
Herkes beğendiği playlistleri atarsa belki benim gibi arayanlar mutlu olur Drama duygusal playlist olmassa sevinirim
Muphrid Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Nis 2023 Mesajlar 151 Tepki 60 Konum Bursa 7 Nis 2023 #2 Modeselektor - Pretentious Friends Ft. BusdriverMagnetic Man - Crossover Ft. Katy BThe Glitch Mob - Our Demons Ft. Aja Volkman--- Philter - The Song BirdPatawawa - PatagoniaApparat - Voi_Do eski bir arşivci olarak bir kaç parça katkım olsun, alttakiler daha sakin..
Modeselektor - Pretentious Friends Ft. BusdriverMagnetic Man - Crossover Ft. Katy BThe Glitch Mob - Our Demons Ft. Aja Volkman--- Philter - The Song BirdPatawawa - PatagoniaApparat - Voi_Do eski bir arşivci olarak bir kaç parça katkım olsun, alttakiler daha sakin..
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,417 Tepki 5,059 7 Nis 2023 #3 XXL' Alıntı: Herkes beğendiği playlistleri atarsa belki benim gibi arayanlar mutlu olur Drama duygusal playlist olmassa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Phonk dinliyorum ben olur mu ?
XXL' Alıntı: Herkes beğendiği playlistleri atarsa belki benim gibi arayanlar mutlu olur Drama duygusal playlist olmassa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Phonk dinliyorum ben olur mu ?
Kurtulan Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 5 Nis 2023 Mesajlar 35 Tepki 19 7 Nis 2023 #4 Dinlediğim çoğu müzik Spotify üzerinde olmadığı için Youtube Music alan ben
Muphrid Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Nis 2023 Mesajlar 151 Tepki 60 Konum Bursa 7 Nis 2023 #5 arkadaş dramatik olmasın dedi ama madem havayı değiştiriyoruz
KS XXL Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Ağu 2022 Mesajlar 1,601 Tepki 357 Konum Dünya 7 Nis 2023 Konu Sahibi #6 Sahuraka' Alıntı: Phonk dinliyorum ben olur mu ? Genişletmek için tıkla ... asıl phonk olur hocam yolla gelsin
Sahuraka' Alıntı: Phonk dinliyorum ben olur mu ? Genişletmek için tıkla ... asıl phonk olur hocam yolla gelsin