Soru SSD Boyutu Farkı Nedir?

YSO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
SSD almayı düşünüyorum da bazısı ince bazısı kalın ince olanlar ile kalın olanların farkı ne

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
SSD almayı düşünüyorum da bazısı ince bazısı kalın ince olanlar ile kalın olanların farkı ne

5 6 tane ssd im oldu ilk daha kalın bir ssd görüyorum :D bilen varsa yazsın merak ettim. Sadece tasarım mi acaba

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635

Attığınız iki ssdye biri ince biri kalın diyorsanız, birinin üzerinde soğutma bloğu var, diğerinde yok. Eğer m2 slotunuz ekran kartı altında kalıyorsa, yada ssdnin üzerine takılacak anakartın kendi bir soğutma bloğu varsa, soğutma bloksuz bir ssd almalısınız. Aksi takdirde kalın gelir.

KS

YSO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Attığınız iki ssdye biri ince biri kalın diyorsanız, birinin üzerinde soğutma bloğu var, diğerinde yok. Eğer m2 slotunuz ekran kartı altında kalıyorsa, yada ssdnin üzerine takılacak anakartın kendi bir soğutma bloğu varsa, soğutma bloksuz bir ssd almalısınız. Aksi takdirde kalın gelir.
Anakartı atayım

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Anakartı atayım

Gördüğünüz gibi anakartınızda m2ler için soğutma blokları var. Bu yüzden soğutma bloksuz bir ssd almanız gerekmekte.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-02-09 130235.png
    Screenshot 2025-02-09 130235.png
    482.9 KB · Görüntüleme: 4

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri