- İşlemci
- MSİ
- Ekran Kartı
- 5080
Bu 2 ssd de indirimde ikisi arasında kaldım sizce çok fark eder mi ve Lexar alsam beni üzer mi ?
İlkini satın aldım. Bir iki tane video izledim çok büyük fark olmadığını gördüm.Attığın ilk ürün Drame sahip değil ben önermem. 2. ürün mantıklı farka değer
Ömür olarak fark eder. Dram önbellek SSD ömrünü ciddi manada uzatıyor ve daha stabil hızlar sağlıyor.İlkini satın aldım. Bir iki tane video izledim çok büyük fark olmadığını gördüm.
Sizce iade edip diğerini almalı mıyımÖmür olarak fark eder. Dram önbellek SSD ömrünü ciddi manada uzatıyor ve daha stabil hızlar sağlıyor.
İncehesabın iade koşullarını bilmiyorum sıkıntı yaşar mıyımSizce iade edip diğerini almalı mıyım
Ve gen5 ler için ısınma sorunu olduğu ve stabil çalışmadığı durumlar olduğunu yazmışlar o yüzdenden de çekindim açıkçasıÖmür olarak fark eder. Dram önbellek SSD ömrünü ciddi manada uzatıyor ve daha stabil hızlar sağlıyor.
Dün sitede kampanyadan dolayı gece site çöktü o yüzden iade edemedim. Sabah olduğundan diğer ssdnin indirimi bitmişti. Eğer sorun yaşarsam gelecekte değiştirebilirim diye düşündüm. Umarım sorun çıkarmazİlk linkte verdiğiniz;
Lexar NM790 LNM790X002T-RNNNG PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD
İncehasap gaming gecesi idirimi ürünü olup, 10.000 TL idi fiyatı değil mi? Gözüme çarpmıştı dün akşam..
Ne karar verdiniz iade yönünde mi oldu kararınız?
Lexar NM790 bunda durum şu
Techpower bilgilendirmesine göre:
Değişik zamanlarda üreticinin çıkardığı üç varyant var.
Bu model 2TB lık olduğu için iki varyanta iniyor:
Her iki varyantta TLC NAND yongalı, DRAM yok.. TLC nand yonga olması iyi QLC den çok çok daha iyi....
kontrolcü farkı göze çarpıyor.
Şu sayfadan:
www.lexar.com
Sağolun teşekkür ederim bilgi için. Kontrolcüsü MAP1602 alırken dikkat etmemiştim. Ben de fiyat olarak daha iyisini bulamam diye aldım.Fiyat olarak avantajlı alışveriş diye düşünüyorum.
Bakarsınız Phison kontrolcülü olan varyasyondaki denk gelir
Zaten Akakaçe vb yerler baksanız 2TB için bu fiyata (10000 TL) TLC NAND yongalı göremiyorsunuz.
Sıkıntı da çıkaracağını sanmıyorum...
LEXAR SSD için kendi aracı-yazılımı varmış. İsteseniz bu yazılımı da SSD yi kurduktan sonra indirip durumunu takip edebilirsiniz. Üretici SSD için firmware güncellemesi yayınlarsa bu aracın üzerinden güncelleyebilirsiniz.
![]()
Lexar NM970 M.2 2280 PCIe 5.0 NVMe SSD
Lexar NM970 M.2 2280 PCIe 5.0 NVMe SSD, 4TB, Sequential read speed/write up to 11000/10000MB/s, random read/write up to 2000K/1900K IOPswww.lexar.com