SSD nedir ne işe yarar

Keremu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Laptop kullanıyorum 512 GB depolama alanı var bunu SSD ile yükseltebileceğimi söylediler SSD nedir acaba?

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
SSD'ler HDD Disklere göre kat ve kat daha hızlı olan sizi tilt olmaktan kurtaran harika bir buluş eğer ki SSD ile değiştirme şansınız varsa hiç kaçırmayın M2 SSD şu anda en iyileri farkı anlamanız için iki tane video bırakıyorum izlerseniz rahatlıkla anlarsınız

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Laptop kullanıyorum 512 GB depolama alanı var bunu SSD ile yükseltebileceğimi söylediler SSD nedir acaba?
HDDye oranla pc performansını oldukça arttıracaktır. Şöyle bir örnek vereyim eski laptopumda HDD vardı SATA SSD ile değiştirdim. VALORANTda 20fps anca alan bilgisayar 80-100fpslere çıktı. Bilgisayarda herhangi bir işi yapmam dakikalar sürüyordu SSD takıldıktan sonra oldukça hızlandı, bana çok saçma geliyordu ama değiştirince farkı gerçekten gördüm. Eğer bilgisayarınıza takabiliyorsanız M2 SSD takın olmuyorsa SATAda gayet iyi.

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
HDDye oranla pc performansını oldukça arttıracaktır. Şöyle bir örnek vereyim eski laptopumda HDD vardı SATA SSD ile değiştirdim. VALORANTda 20fps anca alan bilgisayar 80-100fpslere çıktı. Bilgisayarda herhangi bir işi yapmam dakikalar sürüyordu SSD takıldıktan sonra oldukça hızlandı, bana çok saçma geliyordu ama değiştirince farkı gerçekten gördüm. Eğer bilgisayarınıza takabiliyorsanız M2 SSD takın olmuyorsa SATAda gayet iyi.
Kısaca ister M2 ister Sata, Uzak dur Harddisk Belasından

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri