HDDye oranla pc performansını oldukça arttıracaktır. Şöyle bir örnek vereyim eski laptopumda HDD vardı SATA SSD ile değiştirdim. VALORANTda 20fps anca alan bilgisayar 80-100fpslere çıktı. Bilgisayarda herhangi bir işi yapmam dakikalar sürüyordu SSD takıldıktan sonra oldukça hızlandı, bana çok saçma geliyordu ama değiştirince farkı gerçekten gördüm. Eğer bilgisayarınıza takabiliyorsanız M2 SSD takın olmuyorsa SATAda gayet iyi.Laptop kullanıyorum 512 GB depolama alanı var bunu SSD ile yükseltebileceğimi söylediler SSD nedir acaba?
Kısaca ister M2 ister Sata, Uzak dur Harddisk BelasındanHDDye oranla pc performansını oldukça arttıracaktır. Şöyle bir örnek vereyim eski laptopumda HDD vardı SATA SSD ile değiştirdim. VALORANTda 20fps anca alan bilgisayar 80-100fpslere çıktı. Bilgisayarda herhangi bir işi yapmam dakikalar sürüyordu SSD takıldıktan sonra oldukça hızlandı, bana çok saçma geliyordu ama değiştirince farkı gerçekten gördüm. Eğer bilgisayarınıza takabiliyorsanız M2 SSD takın olmuyorsa SATAda gayet iyi.