Ssd tam performans vermiyor

Orhan Yüzbaşı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Merhaba ben bugün 500gb kingston fury renegade m.2 aldım taktım okuma7300-yazma 3900 diyor ama benim sonuçlarımda okuma 7000 kusur yazma 3900 kusur verdi okuma düşük çıkıyor normalmidir yoksa driver falan mı vardır yardımlarınız için teşekkür ederim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
700 normal değil ama pci 4.0 değilse 3.9k yakın değer veriyor pci 3.0 ile. Diski test edin sağlığında sorun var mı kontrol ediniz.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Kusura bakmayın 7000 yazıcaktım pci 4.0 takılı yanlışlıkla 700 yazmışım düzelttim
Okuma hızı daha yüksek olur, yazma hızı düşük olur. Sizde de değerler anladığım kadarıyla normal çıkmış. Yazma değeri değildir muhtemelen o ya programda hata vardı ya da yanlış görmüş olabilirsiniz.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Benim de doğalgaz dün 7 metreküp yakmıştı, bugün 7.3 metreküp yaktı. Acaba kombi mi bozuldu? Ne kadar saçma geliyor değil mi bu örnekte. Neden aynı yakmıyor mesela. Çünkü dış sıcaklık gibi değişken başka özellikler var değil mi? Yüz kere farklı zamanlarda test yap 100 kere farklı çıkar testin.7000 ile 7300 değerini oranlasan senin m2 yazan değerin %96 sını vermiş. %4 için kafana takıyorsun hata yada arıza arıyorsun. Bende işim gücüm yok gibi başlığa yazıyorum işte.

KS

Orhan Yüzbaşı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Benim de doğalgaz dün 7 metreküp yakmıştı, bugün 7.3 metreküp yaktı. Acaba kombi mi bozuldu? Ne kadar saçma geliyor değil mi bu örnekte. Neden aynı yakmıyor mesela. Çünkü dış sıcaklık gibi değişken başka özellikler var değil mi? Yüz kere farklı zamanlarda test yap 100 kere farklı çıkar testin.7000 ile 7300 değerini oranlasan senin m2 yazan değerin %96 sını vermiş. %4 için kafana takıyorsun hata yada arıza arıyorsun. Bende işim gücüm yok gibi başlığa yazıyorum işte.
Teşekkür ederim yardımınız için... Kusura bakmayın vaktinizi aldıysam.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Önemli olan vakit almak değil dostum bu kadar ufak şeylere kafanızı takmanız. Ben bisiklet turunda bilmem kaç liralık bisikletini park ederken düşürüp ufacık çizildi diye ağlayan 50 yaşında doktor adam gördüm. Ufak şeylere takılmayın. Arge mühendisi olarak söyleyeyim tüm cihazlarda verilen değerler ortalama hatta çoğu zaman optimum koşullarda maksimum değerlerdir. Tasarlanan bir ürün bir kere bile legal bir testte o değeri versin açıklamaya yazabilirsin. Benim de işlemcim test edildiğinde alması gereken puandan biraz yüksek alıyor. Ufak farklar olabilir. Fark belli bir oranın üzerinde ise tabiki bir sorun yada hata vardır o zaman çözümüne bakılabilir. Fakat bu kadar ufak farklar için ne canınızı sıkın nede kafaya takın. Giden bizim zamanımız olsun yeter ki sizin kafanıza takılmasın.

KS

Orhan Yüzbaşı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Önemli olan vakit almak değil dostum bu kadar ufak şeylere kafanızı takmanız. Ben bisiklet turunda bilmem kaç liralık bisikletini park ederken düşürüp ufacık çizildi diye ağlayan 50 yaşında doktor adam gördüm. Ufak şeylere takılmayın. Arge mühendisi olarak söyleyeyim tüm cihazlarda verilen değerler ortalama hatta çoğu zaman optimum koşullarda maksimum değerlerdir. Tasarlanan bir ürün bir kere bile legal bir testte o değeri versin açıklamaya yazabilirsin. Benim de işlemcim test edildiğinde alması gereken puandan biraz yüksek alıyor. Ufak farklar olabilir. Fark belli bir oranın üzerinde ise tabiki bir sorun yada hata vardır o zaman çözümüne bakılabilir. Fakat bu kadar ufak farklar için ne canınızı sıkın nede kafaya takın. Giden bizim zamanımız olsun yeter ki sizin kafanıza takılmasın.
Tekrardan teşekkür ederim sağolun anladım demek istediğinizi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri