Ssd ve kasa kontrolcüsü yardim

Oguztr55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaslar merhaba 3 gün önce siparia ettigim parcalar elime ulasti ve toplamaya basladim anakarti ramleri islemci ve fanini taktim 24 pin 8pin baglantilarini ön panel baglantilarini yaptim sıra ssd ve kasanın kendi kontrolcusü kaldi ve psuda 3 kablo bosda kaldi 1 tanesi ekran karti beslemesi 2si sata kablolari ssdyi actim kutudan psudan gelen sata baglantisina taktim uzun olan kısıma ama yanindaki kısa olan yer bos ve takilcak birsey yok anakartada takilcak seyde yok ssd montaj edemedim ikinciside kasanin kendi kontrolcüsüne kasanin 3 fanini bagladim baglantisini yaptim ama ssdde oldugu gibi takicak yer bulamadim yardımcı olabilecek varmi ne yapmam lazim kasa modeli gamecase crystal anakart modeli b250m pro vdh ssd marka samsung evo 870 cevap yazan herkeze tesekkürler simdiden

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Arkadaslar merhaba 3 gün önce siparia ettigim parcalar elime ulasti ve toplamaya basladim anakarti ramleri islemci ve fanini taktim 24 pin 8pin baglantilarini ön panel baglantilarini yaptim sıra ssd ve kasanın kendi kontrolcusü kaldi ve psuda 3 kablo bosda kaldi 1 tanesi ekran karti beslemesi 2si sata kablolari ssdyi actim kutudan psudan gelen sata baglantisina taktim uzun olan kısıma ama yanindaki kısa olan yer bos ve takilcak birsey yok anakartada takilcak seyde yok ssd montaj edemedim ikinciside kasanin kendi kontrolcüsüne kasanin 3 fanini bagladim baglantisini yaptim ama ssdde oldugu gibi takicak yer bulamadim yardımcı olabilecek varmi ne yapmam lazim kasa modeli gamecase crystal anakart modeli b250m pro vdh ssd marka samsung evo 870 cevap yazan herkeze tesekkürler simdiden
ssd montaj için öncelikle anakartın kutu içinde sata kablosu olması lazım yoksa bilgisayarcıdan alın 5 tl filandır
sata.jpgböyle gogleye yazıp aratabilirisniz

sonra bu kabloyu anakartın sata girişine takmanız gerek
sata giriş.jpgsizin anakartta siyah filan olabilir bu sata kablosunun bir ucunu anakartta bir ucunuda ssd nin küçük tarafına takıcaksınız ssd.jpgbüyük tarafına da psudan gelen molex kablo takıcaksınız motaj tamam kulllanabilirsiniz

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
kasadada kontrolcünü fotoğrafını yükleyebilirmiisniz fanların girişlerini filan

KS

Oguztr55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ssd montaj için öncelikle anakartın kutu içinde sata kablosu olması lazım yoksa bilgisayarcıdan alın 5 tl filandır
Ekli dosyayı görüntüle 9622böyle gogleye yazıp aratabilirisniz

sonra bu kabloyu anakartın sata girişine takmanız gerek
Ekli dosyayı görüntüle 9621sizin anakartta siyah filan olabilir bu sata kablosunun bir ucunu anakartta bir ucunuda ssd nin küçük tarafına takıcaksınız Ekli dosyayı görüntüle 9623büyük tarafına da psudan gelen molex kablo takıcaksınız motaj tamam kulllanabilirsiniz
Tesekkür ederim 2ci el adimya icinden cikmadi demekki farkinda degilim peki kasanin kendi kontrolcüsü var 3 tane fanı bagladim ve baglantisini yaptim ama anakarta takicak yer bulamadim kontrolcü baglatisinda 4 pinli bi molex var bunu nasil halledebilirim

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Tesekkür ederim 2ci el adimya icinden cikmadi demekki farkinda degilim peki kasanin kendi kontrolcüsü var 3 tane fanı bagladim ve baglantisini yaptim ama anakarta takicak yer bulamadim kontrolcü baglatisinda 4 pinli bi molex var bunu nasil halledebilirim

4 pinli molex dediğiniz, kontrolcünün güç girişi olabilir. PSU'da kablosu yoksa aparatı vardır.
Görsel ile PSU'nun boştaki kablolarını ve kontrolcünün portlarını paylaşabilirseniz daha iyi olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri