Ssd windows yükleme

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, ben aldığım ssd ye windowsu kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum, şuanda hdd de windows ve diğer dosyalar oyunlar falan var ve ben windowsun hdd den değilde ssd den çalışmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Ve eğer ssd ye windowsu kurarsam hdd den oyun oynama şansım varmı?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Biostan, boot yani açılış sıralamasını SSD ye verin. Windows otomatik olarak SSD ye kurulacaktır. Rufus programı ile bi flash belleğe windowsunuzu yükleyin önceden tabi. Oyunlarınızı da HDD ye kurun.

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Biostan, boot yani açılış sıralamasını SSD ye verin. Windows otomatik olarak SSD ye kurulacaktır. Rufus programı  ile bi flash belleğe windowsunuzu  yükleyin önceden tabi.  Oyunlarınızı  da HDD ye kurun.

ssd ye windowsu kurdum ama başlarken hdd ve ssd deki windowsu seçmemi istiyor yani hdd deki windowsu oyunları silmeden nasıl silebilirim?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Demırcan Celık' Alıntı:
met 61' Alıntı:
Biostan, boot yani açılış sıralamasını SSD ye verin. Windows otomatik olarak SSD ye kurulacaktır. Rufus programı  ile bi flash belleğe windowsunuzu  yükleyin önceden tabi.  Oyunlarınızı  da HDD ye kurun.

ssd ye windowsu kurdum ama başlarken hdd ve ssd deki windowsu seçmemi istiyor yani hdd deki windowsu oyunları silmeden nasıl silebilirim?

Biostan ilk önceliği SSD ye verirseniz onu sormayacaktır...

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Demırcan Celık' Alıntı:

Biostan ilk önceliği SSD ye verirseniz onu sormayacaktır...

öyle bir şey yaptığımda bilgisayar açılmıyor, hata alıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri