SSD'NİN DEĞİŞİK SORUNU..

nonstoprocker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdi tam olarak nasıl anlatsam bilemiyorum ama ben yine de şansımı deneyeceğim..
SSD üzerine windows kuruyorum ve ardından tüm oyunlarımı programlarımı yüklüyorum.. 
Windows güncellemelerinin hepsini yapıp denediğimde "LoL" gibi basit bir oyunda Slowlaşma, ağırlaşma +230 FPS almama rağmen bunlar yaşanıyor. 
SSD'ye tekrar windows kurup hiç bir update yapmadan sadece manuel lazım olan sürücüleri kuruyorum ilk oyunda bir sorun yok ama sonraki oyunlarda yine aynı sorun meydana geliyor. her yolu denedim sürücüleri güncelleştirerek eski sürümlerle ekran kartını son sürüm yaparak vs hiç bir şekilde sorun düzelmiyor. ama ssd'ye windows'u kurup herseyi yükledikten sonra hersey normal ve hiç bir arıza yok. 
sonrasında HDD'YE kurup aynı sekil sadece ekran kartı update edip 
Winamp + LOL + OBS (yayın programı) + Discord acmama rağmen hiç bir problem yaşamıuyorum. 
SSD anakartamı uyumlu değil ? yoksa arızalımı ? arızalı değilse bunun bir cözümü varmı ? ben ne yaptıysam işin içinden çıkamadım. Şuan da hdd'ye kurdum herseyi ve hiç bir sorun yok gayet sağlıklı olarak her istediğimi yapıyorum sadece pc yavaş o kadar. ama ssd'ye kurdugumda yine windows mükemmel hızlı vs ama yayın bile acmadıgım halde lol oynarken ağırlaşma slowlaşma ve akıcı olmuyor oyun. oyunları hddye kurarakta denedim tam tersini de denedim. yani akla gelicek her yolu denedim. ssd'ye kurduktan sonra sorun yaşanıyorda hdd'ye kurdugumda neden hersey mükemmel.. ? yada SSD alakalı bilmediğim bişi mi var? güncellenmesimi gerekiyor ısındıgı icin mi yapıyo yani bunun ortak nedeni nedir yardımcı olur iseniz eğer cok sevinirim şimdiden herkese cok teşekkür ederim..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri