SSHD veya HDD öneri

Shadow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi bir SSHD veya HDD almayı düşünüyorum 1TB'lık.Ancak bazı sorularım var.

Almayı düşündüğüm SSHD

Seagate

Daha önce kullandığım HDD'mden bildiğim ve yorumlarda okuduğum kadarıyla Seagate çok ses çıkarıyor ve bu yüzden genelde WD öneriliyor.SSHD ile HDD arasındaki farkı biliyorum ve 10 saniyelik bir fark benim için çok önemli değil.Sessiz ve aynı zamanda mümkün mertebe hızlı çalışması önemli.Teknobiyotikteki pc sihirbazından baktığımda 1TB HDD 7200rpm ve 3.5" olan 3 WD ürünü var.SSHD mi yoksa HDD mi almamı tavsiye edersiniz?Eğer WD almamı önerirseniz de bu 3 seçenekten hangisini almalıyım?(Black,Blue,Red)

Konuyla alakası olmasa da bilgi edinmek için bir sorum daha var.Neden 5400rpm hızı olan HDD'ler 7200rpm hızı olan HDD'lerden daha pahalı?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Sana tavsiyem SSD alman okuma yazma hızlarındaki farkı yaşayan vazgeçemez o kadar söyliyim sana. benim şuan kullandığımda 520/510 luk performansı var. pakette 550/530 mu ne yazıyordu ancak bu hızlar kırılıyor gerçekler acı :D yine de performansı muhteşem pc tuşuna bas çat kullanıma hazır pc sadece logo gösterimleriyle 10 snye belki o kadar bile olmuyordur saymadım.
Ayrıca ısınma sorunun da olmaz

E

expert

Guest
Fiyatları markaya göre değişiyor wd black 7200 rpm tavsiye ederim
Yanına da 240 gb lik bir SSD almanız sizin için daha w
İyi olur performans konusunda baya fark edilebilir hızlara ulaşabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri