Yukarıdaki benim wordpress panelim. Ama yazı düzenleme seçenekleri yok neden yok bilen varmı ? :)
K kenan3507 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 8 Tepki 0 Konum 7 | Antalya 12 Tem 2016 #1 Yukarıdaki benim wordpress panelim. Ama yazı düzenleme seçenekleri yok neden yok bilen varmı ?
WalterHolk Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Nis 2016 Mesajlar 1,664 Tepki 17 Konum 41 | Kocaeli 12 Tem 2016 #2 bak sag tarafta görsel ve metin yazıyor metin sekmesine tıkla
KS K kenan3507 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 8 Tepki 0 Konum 7 | Antalya 5 Ağu 2016 Konu Sahibi #3 Rurouni' Alıntı: bak sag tarafta görsel ve metin yazıyor metin sekmesine tıkla Genişletmek için tıkla ... Oooo denemedimmi ki : Hocam bıraktım özel yazılıma geçtimde ah başıma neler geldi az önce paylaştım forumda
Rurouni' Alıntı: bak sag tarafta görsel ve metin yazıyor metin sekmesine tıkla Genişletmek için tıkla ... Oooo denemedimmi ki : Hocam bıraktım özel yazılıma geçtimde ah başıma neler geldi az önce paylaştım forumda