Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanılmıyorsam serinin en iyi ve hayranlar tarafından en çok sevileni bu. EA çatısı altında geliştirilen bu oyun Respawn Entertainment tarafından yapıldı ve bu firma daha önce Titanfall 2 ve Apex Legends oyunlarıyla bilinir. Yani alacaklar için oyun sağlamdır ve indirimde tarihin en iyi indirimi
Bu metni konuya eklemeyeceğim çünkü forumun indirim konuları halka açık değil, sadece forum üyelerine özel. Bu yüzden konuda içerikle ilgili de olsa indirim bilgisi dışında bir şey eklemek istemiyorum. Oyunla ilgili merakı olan yorumlarda sohbete davetlidir
Gözüme çarpan bir oyun olursa Ubisoft'da paylaşabilirim ve madem eski bir cihazdan giriyorsunuz, Ubisoft Store'da merak ettiğiniz oyun varsa özelden yazın sizin için kontrol edip fiyat bilgisini verebilirim
Gözüme çarpan bir oyun olursa Ubisoft'da paylaşabilirim ve madem eski bir cihazdan giriyorsunuz, Ubisoft Store'da merak ettiğiniz oyun varsa özelden yazın sizin için kontrol edip fiyat bilgisini verebilirim
Hocam girdim baktım ubısofta fakat kitlendi site imdirimleri göz ucuyla gördüm fakat piyasayı bilmiyorum ondan bir sey diyemeyeceğim. (amazondaki ac originsi alırken denk geldi)
Ben oyun almayacağım su an teşekkür ederim