Steam 0 bytes sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

itzs8

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba dostlar;

Düne kadar Türknet 50mbps paketini kullanıyordum ve Steam'de aksamadan güzel bir şekilde indirme yapıyordu. Müşteri hizmetlerinden aradılar ve gigafiber desteğinin geldiğini söylediler, kabul ettim ve gelip kabloyu çektiler, kurulumu yaptılar.

250-900mbps arası hız değişiyor fakat Steam'de 1-2 dakikada bir duraksıyor sonra devam ediyor duraksıyor. Bu kısır döngü şeklinde devam ediyor. IDM ile bir şey indirirken ya da Epic Games de böyle bir sorun yaşamıyorum. Steam ayarlarından bir çok şey denedim ama olmuyor. Ne yapabilirim sizce?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Cvp: Steam 0 bytes sorunu

Selamlar;

Steam arayüzünde IP değiştiğinde ve modeminize gelen durum bilgisi güncellendiği için yapıyor. Bu durumu düzeltmek için bir kaç adım var;

1-) Modemi arka tuşuna basarak kapatın ve 15 saniye kadar bekleyin. Ardından tekrar başlatarak yeni IP almanızı sağlayın.

2-) Steam arayüzünden komple çıkış yapın ve tekrar girin.

3-) Ardından Cache silme işlemi yapacağız. Bunun için Steam > Ayarlar sekmesine girin. Ayarlar panelinin sol tarafında "indirmeler" göreceksiniz. Bu sekmeye girerek en altta bulunan "indirme belleğini temizle" seçeneğine tıklayıp tamam deyin.

Bu adımlar sonrasında düzelmesi gerekiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri