Steam Bahar Indirimlerinde Ne Alınmalı

henrythery

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhana çok fazla bütçem yok kredi kartı limiti aşağı yukarı 500 tl şimdi al kaçırma dediğiniz oyun varmı acaba ps de god of war oynamıştım aklımda o var ama pc de aynı tadı verirmi bilmiyorum merak ettiklerm doom,tw3,bf,cod yorumlarınız nedir acaba

boeasy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Aynı tadı vermez aynı zamanda single bir oyun ben olsam online oyun tercih ederdim. Battlefield 5 veya 1 alabilirsin. Forza Horizion 5 veya FIFA 23'te önerimdir.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşlar merhana çok fazla bütçem yok kredi kartı limiti aşağı yukarı 500 tl şimdi al kaçırma dediğiniz oyun varmı acaba ps de god of war oynamıştım aklımda o var ama pc de aynı tadı verirmi bilmiyorum merak ettiklerm doom,tw3,bf,cod yorumlarınız nedir acaba
forza , battlefield

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Rust alabilirsiniz hocam ben aldım aşırı keyifli

MrTatar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
GOW için yazıyorum PS de her versiyonunu oynamış biri olarak Ps5 hariç 2k 170 FPS lerde oyunu tekrar oynamak benim için büyük zevk oldu. Ama tercihler kişilere göre tabi ki değişir

umutyugruk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam rdr2, fh5, fifa tercihlerim arasındadır. Tabii herkesin zevkleri farklı ama kaçırma bence bu oyunları…

KS

henrythery

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam rdr2, fh5, fifa tercihlerim arasındadır. Tabii herkesin zevkleri farklı ama kaçırma bence bu oyunları…
Rdr2 yi kaçırdım epic de 98 tl idi :( fifa yı düşünüyorum kol da var en kötü kardeşimle oynar stres atarız ama ben ezelden pes ciyim fifaya ısınırmıyım bilmiyorum

Rust alabilirsiniz hocam ben aldım aşırı keyifli
Yorumlara baktım oyun güzel ama o kadar vaktim yok ben günde 1 saat falan stres atacak oyun istiyorum rust için boş vaktin olmalı sanırım

kirmizisarap

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
86
Retrowave diye oyun var incele istersen al 3tl zaten. Sardı beni valla güzel atmosferi.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
654
Rdr2 yi kaçırdım epic de 98 tl idi :( fifa yı düşünüyorum kol da var en kötü kardeşimle oynar stres atarız ama ben ezelden pes ciyim fifaya ısınırmıyım bilmiyorum
Yıllarca PES oynamış biri olarak PES 21 sonrası PES kendini bozunca Fifa 22'ye geçiş yapmıştım ve alışmam kısa sürdü. Bunun sebebi tuş atamalarını PES benzeri yapıp el alışkanlığımı devam ettirmem oldu (dilerseniz siz de yaparsınız). Tuş atamalarını PES gibi yapmaya rağmen bir kaç skill hareketi farklı tuş kombinasyonu ile oluyor ancak buna uyum sağlamak da çok zaman almıyor. Fifa'da beğenmediğim tek şey online oyuncu topluluğu oldu, yenileceğini maç başı anlayanlar hemen kaçıp toz oluyordu. Maçtan kaçana ceza sistemi ve maç bitirene ödül sistemi yoktu. Offline oynayacaksanız böyle bir derdiniz yoktur ve alabilirsiniz. Fifa'nın da keyifli bir oynanışı var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri