Steam Banka Komisyonu Hakkında

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Merhaba, iyi forumlar.
Steam üzeriden 40 dolarlık bir alışveriş yapacağım. Merak ettiğim birkaç soru var. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Doların TL karşılığı, ödeme yapacağım kartın güncel dolar satış kuruna göre olur diye tahmin ediyorum.

Asıl merak ettiğim soru: Peki banka ne kadarlık bir komisyon keser ?

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Merhaba, iyi forumlar.
Steam üzeriden 40 dolarlık bir alışveriş yapacağım. Merak ettiğim birkaç soru var. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Doların TL karşılığı, ödeme yapacağım kartın güncel dolar satış kuruna göre olur diye tahmin ediyorum.

Steam'in belirlediği kendi kuru var sanırım. 42 ise 44 kesiyor olabilir.

Banka ayrıca bir komisyon almıyor.

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Doları kendi satış kurundan hesaplıyormuş banka

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Doları kendi satış kurundan hesaplıyormuş banka
aynen o şekilde ondan dolayı banka çalışma saatlerinde alırsanız daha düşük fiyata almış olursunuz. haftasonu veya haftaiçi saat 18:00 sonrası alırsanız kur daha yüksek oluyor.

karahayasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, iyi forumlar.

kanka steam ve epic geçirmekten başka bi işe yaramıyor geçen bi arkadaşım sayesınde vaelora.com.tr sitesinden rdr2 hesabı aldım hem daha az ödedim hemde daha bi sorun yaşamadım garantide veriyolar tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri