Steam Cüzdan

Eraydemiray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhaba.. Daha önce steamdan kredi kartı ile çok alışveriş yaptım ama ilk deda cüzdan kullanayım dedim.. Bir siteden cüzdan alışverişi yaptım vs vs.. Steam a girdim bilgileri kontrol ettikten sonra size bildirim olarak haber vereceğiz dedi. Bu kontrol işlemi ne kadar sürüyor acaba bilgisi olan var mı?

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Normalde parayı direk steame eklemesi lazım bende o şekilde oluyor ama kod girişi yaptıktan sonra mı haber vereceğiz diye uyarı çıktı

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Kodu girince bakiyeyi dirket olarak eklemesi lazım. Daha önce hiç duymadım böyle bir şey.

KS

Eraydemiray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Şimdi farkettim kod değilış aslında epin sitesinden aldım anladığım kadarıyla sanal kart çıkarıp o bilgilerle alışveriş yaptım. Ama banka onayı bekliyor sanırım..

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Şimdi farkettim kod değilış aslında epin sitesinden aldım anladığım kadarıyla sanal kart çıkarıp o bilgilerle alışveriş yaptım. Ama banka onayı bekliyor sanırım..
Arkadaşımda benzer bir işlem yapmıştı. Ellerinde kod olmadığı için kart vermişlerdi. Direk satın almıştı onda.

KS

Eraydemiray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Arkadaşımda benzer bir işlem yapmıştı. Ellerinde kod olmadığı için kart vermişlerdi. Direk satın almıştı onda.
Siteye soruyorum steam ile görüşün diyor steam a soruyorum banka onayı bekleniyor diyor hayırlısı bakalım ne olacak :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri