Steam Cüzdanı Para Çekmedi

Mehmet66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar steam girdim 10 dolar ekle yaptım kartı girdim onayladı hemen normalde bişey alırken karta şifre yollanıyor diye biliyorum ilk kez aldım kartı da tam bilmiyorum şifre istemedi neyse 10 dolar ekledi ama banka hesabımdan düşmedi cüzdanda 10 dolar gözüküyo

Acil yarfım

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Yanlış bilgi olmasın ama havale saatleri filan falan birşeyler vardı.Yani sabah çeker parayı

cemaziyelahir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar steam girdim 10 dolar ekle yaptım kartı girdim onayladı hemen normalde bişey alırken karta şifre yollanıyor diye biliyorum ilk kez aldım kartı da tam bilmiyorum şifre istemedi neyse 10 dolar ekledi ama banka hesabımdan düşmedi cüzdanda 10 dolar gözüküyo

Acil yarfımmobil bankacılık kullanıyorsan kart hareketlerinden kontrol eder misin orada provizyon beklenen

Acil yarfım
Mobil bankacılık kullanıyorsanız kullandığınız Kredi kartının kart hareketleri kısmında provizyon beklenen kısmına bakabilir misiniz? Muhtemelen orada görünür!

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
616
Provizyon kısmından çekmiştir. Banka kartından yapmak isterken kredi tarafından yapmış olabilirsiniz. Banka seçip limit yok diye esnek kısımdan yapmış olabilir. Hareketleri ve provizyondaki işlemleri kontrol edin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri