- Tepki
- 3
Bildiğiniz üzere Steam dolar kurunu artık güncelden almaya karar verdi. Sizce bunun sonucunda ne olur ya da başka platformların kullanımı artar mı?
Güncel kur olarak alırsa fiyatlar aynı kalmaz.Arkadaşlar benim tahminimce fiyatlar şu anki tl fiyatı ile aynı olucak fakat dolar bazında yazılacak
Orayı atladım şuanki kuru 20 üzerinden hesablıyordu yanılmıyorsamGüncel kur olarak alırsa fiyatlar aynı kalmaz.
baldurs gate 3 oyunu ulkemızde 800 tl satıs fıyatında. dolar bazında 60$ dan satilan bir oyun. tlye cevırınce 1686tl yapıyor anlık olarak.Bildiğiniz üzere Steam dolar kurunu artık güncelden almaya karar verdi. Sizce bunun sonucunda ne olur ya da başka platformların kullanımı artar mı?
Öyle değil hocam. Ortadoğu fiyatlandırması uygulanacak. Türkiyeden biraz daha pahalı ama normalden daha ucuz yine.Arkadaşlar benim tahminimce fiyatlar şu anki tl fiyatı ile aynı olucak fakat dolar bazında yazılacak
Parası olan stok yapacak steam hesap satışı çoğalır artık.baldurs gate 3 oyunu ulkemızde 800 tl satıs fıyatında. dolar bazında 60$ dan satilan bir oyun. tlye cevırınce 1686tl yapıyor anlık olarak.
Dediğiniz gibi hesap satışı artacak. Hesap kiralama dediğimiz olay ise yaygınlaşacak.Parası olan stok yapacak steam hesap satışı çoğalır artık.
Fiyatlar aynı olmaz. Aynı olacaksa neden böyle bir girişimde bulunuyorlar? Çok gereksiz olurdu.Arkadaşlar benim tahminimce fiyatlar şu anki tl fiyatı ile aynı olucak fakat dolar bazında yazılacak
Pazar sistemini diyorFiyatlar aynı olmaz. Aynı olacaksa neden böyle bir girişimde bulunuyorlar? Çok gereksiz olurdu.
orasini bilmem de calisan insana koymaz bu fiyatlar olan ogrenciye oluyor.Parası olan stok yapacak steam hesap satışı çoğalır artık.
Fiyatlar aynı olmaz. Aynı olacaksa neden böyle bir girişimde bulunuyorlar? Çok gereksiz olurdu.
Hocam kur sürekli oynadığı için tl bazında firmalar zarar ediyor bunun yerine dolar olarak koysalar sürekli fiyat değişikliğine gitmeye gerek kalmazFiyatlar aynı olmaz. Aynı olacaksa neden böyle bir girişimde bulunuyorlar? Çok gereksiz olurdu.
Öyle bir şey belirtmemiş kendisi.Pazar sistemini diyor
Ondan önceki soruyu okuÖyle bir şey belirtmemiş kendisi.
Steam gibi kaliteli bir yeni oyun platformu çıkmadığı sürece ne epic games ne başka platform hikaye. Mecbur steam e devam başka çare yokBildiğiniz üzere Steam dolar kurunu artık güncelden almaya karar verdi. Sizce bunun sonucunda ne olur ya da başka platformların kullanımı artar mı?
YapmazSteam gibi kaliteli bir yeni oyun platformu çıkmadığı sürece ne epic games ne başka platform hikaye. Mecbur steam e devam başka çare yok
bu arada şimdi aklıma geldi. Bu sistemden sonra oyun satın alımı illaki düşücek orta doğuda acaba steam de EA Games gibi aylık-yıllık abonelik tarzı bişey yaparmı sizce?
knk neen yaptıklarında acıkladılar dolar neyse fıyat oArkadaşlar benim tahminimce fiyatlar şu anki tl fiyatı ile aynı olucak fakat dolar bazında yazılacak