Steam Game Satış

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar şimdi Game Satışta şöyle bir durum var . 25 Tlye 3 oyun seçmeli bir Steam hesabı veriyorlar diye bir olay duydum. Bunlar online oynanmıyor sanırsam daha önceden alan varmı? . Hikayeli oyunlar oynamayı severim. bilgisi olan varmı ve bu verilen hesaplar kaç gündür ? hiç alıp deneyen varmı

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Arkadaşlar şimdi Game Satışta şöyle bir durum var . 25 Tlye 3 oyun seçmeli bir Steam hesabı veriyorlar diye bir olay duydum. Bunlar online oynanmıyor sanırsam daha önceden alan varmı? . Hikayeli oyunlar oynamayı severim. bilgisi olan varmı ve bu verilen hesaplar kaç gündür ? hiç alıp deneyen varmı
Valla hocam en iyi yöntem ya oyunu almak yada güvendiğin bir arkadaş ile aile paylaşımı yapmak o arkadaşlarda aile paylaşımı olarak veriyordur büyük ihtimalle ama bana güvenilir gelmiyor. Gamepass te sevdiğiniz oyunlar varsa onlara bakın o paralara binlerce oyuna erişiyorsunuz aylık olarak

YusuFİslaM68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ben alıyorum sürekli ömür boyu garanti veriyorlar hee ömür boyu bi oyunu aynayamayız bence güvenli bir site ben çogu oyunu ordan alıyorum oynayıp bitirince Bırakıyorum

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

YusuFİslaM68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
zaten bir oyun ortalama 1 haftada bitceğinden sorun olmayacak ne kadar hikayeli oyun varsa oynamak istiyorum şahsen gidip steamda 300 tl verip cyperpunk almaktansa misal olarak 2 oyun daha koyup 25 tl ye 1 ay oynuycak bi sistem güzel olmaz mı , o yüzden sormak istedim.
örnek sitelerden biri
god of war max payne 3 cyberpunk2077
Ben bu siteyi hiç kullanmadım ben gamesatış sitesini kullanıyorum oyunları satın aldıgım arkadaşta gayet ilgili bi sorun oldugunda hemen yardımcı oluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri