Steam Hesabım Çalındı Fakat Şifresi Değişmemiş

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar Selam 1-2 gün önce bilgisayarıma trojan bulaşmıştı temizledim bilgisayarı fakat steam hesabımın maili değiştirilmiş.Kullanıcı adı ile şifreyi değişmemiş girebiliyorum hesaba ama maili değiştiremiyorum.Steam Desteğe baktığım zamanda oyun aldığımda kart bilgilerimi istiyor adımı soyadımı fatura adresi gibi şeyleri istiyor fakat ben onları hatırlamıyorum nasıl hesabı alabilirim şuan tek sorun mail

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar Selam 1-2 gün önce bilgisayarıma trojan bulaşmıştı temizledim bilgisayarı fakat steam hesabımın maili değiştirilmiş.Kullanıcı adı ile şifreyi değişmemiş girebiliyorum hesaba ama maili değiştiremiyorum.Steam Desteğe baktığım zamanda oyun aldığımda kart bilgilerimi istiyor adımı soyadımı fatura adresi gibi şeyleri istiyor fakat ben onları hatırlamıyorum nasıl hesabı alabilirim şuan tek sorun mail
Bunu steam destek ile çözmelisiniz.

KS

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam yani o bilgilerin sizde olması gerekiyor ben başka bir yöntem yok diye biliyorum belki diğer arkadaşlar biliyordur.
şimdi hocam mailime fatura bilgileri gitmişte hangisi ad hangisi soyad hangisi posta koduna denk geliyor onu bilmiyorum rica etsem mailinize gidip arama yerine steam fatura yazıp hangisi ad hangisi soyada denk geldiğini söyler misiniz? :)

KS

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Banka kartınızın adı soyadı posta kodu da ben mesela istanbul'un posta kodunu yazmışım.
şu fatura adresi yazanda hangisi ad hangisi soyad hangisi şehir hangisi posta kodu denk getiremiyorum çok denedim yanlış diyo

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    7.5 KB · Görüntüleme: 14

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri