Steam Hesabım Çalındı Yardım Edin

dursunsahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Steam hesabım çalındı. Dün çalındı hala kurtaramadım hesabın e-postası değiştirildi nasıl alabilirim hesabı geri?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Steam desteğe yazıp geri alabilirsiniz. Onlar sizi yönlendirecektir.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Hesabınızda daha önce ödeme işlemleri (bakiye yükleme - oyun - dlc - steam pazar) yaptıysanız makbuzlarıyla (mailede geliyor bunlar) veya oyun keyi ya da cüzdan kodu girdiyseniz bunlarla birlikte desteğe başvurun. Hesabın ilk e-posta adreside sizde ise onuda bildirin faydalı olabilir. Gün içerisinde hesabınızı size geri teslim ederler. Bu bilgiler hesabın gerçekten size ait olup olmadığına dair kanıttır.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Merhaba,

Steam hesabım çalındı. Dün çalındı hala kurtaramadım hesabın e-postası değiştirildi nasıl alabilirim hesabı geri?

Çalınan eposta hesabının ikincil güvenlik doğrulaması vs yok mu? Eposta hesabını kurtaramazsan Steam hesabını da geri alamazsın maalesef. Bunun için telefon doğrulaması, iki adımlı doğrulama veya kod doğrulaması kullanılır. Hiç biri mi yok?

KS

dursunsahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çalınan eposta hesabının ikincil güvenlik doğrulaması vs yok mu? Eposta hesabını kurtaramazsan Steam hesabını da geri alamazsın maalesef. Bunun için telefon doğrulaması, iki adımlı doğrulama veya kod doğrulaması kullanılır. Hiç biri mi yok?
yok ama deniyorum steam desteğe yazdım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri