Soru Steam Mi? Epic Games Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,265
Merhaba Arladaşlar,

Ben genelde Steam kullanan birisiyim, yani çoğu oyunları oradan alıyorum. Epic Games da hiç kullanmadım kulaktan kulağa duyduğum bazı şeyler var. Epic ayda 1 veya hafta da 1 ücretsiz oyun veriyorlarmış.

Kulaktan kulağa duydum bilgiler doğru mu? Acaba..

Blank54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bazen epic games daha uygun oluyor. evet haftada bir ücretsizi veriyor bazen 2 tane birden ama elle tutulur oyunlar yılda belki 7-8 tanedir. Genelde böyle özel zamanlarda yaz başı kasım indirim dönemi falan veriyorlar bu güzel oyunları da belli olmuyor yani. Steam mecbur csden dolayı ama fiyat karşılaştırması yapıp tercih ettiğinden alabilirsin bence. GOG GALAXY de bi tercih sürekli oynayan biriysen xbox gamepass bakabilirsin sevdiğin oyunlar varsa oyna bitir tarzında ayda 200-300 TL falandı galiba. Tercihe bağlı ama hikayeli oynasaydım ve gamepass de varsa ben gamepass tercih ederdim sonradan oynamıyosun çünkü genelde. Bazende indirimli verebiliyor oyunları veya ek paketlerini.

Yani illa birini tercih etmek zorunda değilsin işine gelenden al oyunu oyna keyfine bak. indirdiğin istemciyi de başlangıçta açılışını kapatabilirsin. Sürekli altta çalışmaz yani. Bende Hepsi yüklü ubisofttan gog galaxy e amazon games bile var yani. (amazon prime üyesiysen arada onlarda güzel oyun verebiliyor.)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri