Steam oyun iadem kartıma yatırılmadı

Tolgaavc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar 26 Kasım tarihinde 131.60 TL'lik bir iade yaptım fakat hala kartıma gelmedi ücret Steam desteke mesaj attım paranız kartınıza yatırıldı olarak gözüküyor bankayla iletişime geçiyorum banka da öyle bir işlem gözükmüyor Steam ile iletişime geçin diyorlar bu durumda ne yapacağım ben banka para yatırılmamıs diyor Steam yatırdık diyor acil bir çözüm bulabilir miyiz?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bizim yada sizin yapacak bir şeyiniz yok steam desteğe banka ile konuştuğunuzu ancak herhangi bir geri ödeme gelmediğini tekrar bildirmek.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Steam Desteğe bankanın cevabını iletin tekrar kontrol yapsınlar. Destek tekrar aynı yanıtı iletirse Steam makbunuzu ve Steam Desteğinin verdiği yanıtı bankanıza iletin. Belirtiğiniz tarihe göre işleminiz uzamış gibi..
(Bu arada hangi bankada bu sorunu yaşadınız acaba merak ettim?)

KS

Tolgaavc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Steam Desteğe bankanın cevabını iletin tekrar kontrol yapsınlar. Destek tekrar aynı yanıtı iletirse Steam makbunuzu ve Steam Desteğinin verdiği yanıtı bankanıza iletin. Belirtiğiniz tarihe göre işleminiz uzamış gibi..
(Bu arada hangi bankada bu sorunu yaşadınız acaba merak ettim?)
Garanti

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
boacompra üzerinden mi yaptın yoksa direk kart bilgilerini girerek mi aldın oyunları?

Requen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aynı sorundan bende muzdaribim karta iade yatmadı banka ile görüştüm steame, steam ile görüştüm oda bankaya atıyor. 3-4 kere aradım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri