sancar Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 8 Nis 2024 Mesajlar 434 Tepki 55 23 Şub 2025 #1 cs2 skinini steamde satamıyorum bekletmeye alıyor 10 marta kadar bunun nedeni nedir çözümünü bilen varmı
cs2 skinini steamde satamıyorum bekletmeye alıyor 10 marta kadar bunun nedeni nedir çözümünü bilen varmı
T thtuncer Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 19 Şub 2025 Mesajlar 46 Tepki 11 23 Şub 2025 #2 Merhaba, steamde art arda 2-3 defa para yüklemesi, fazla satış, başka hesaba item transferi gibi işlemler yaptığınızda satış yasağı alıyorsunuz.
Merhaba, steamde art arda 2-3 defa para yüklemesi, fazla satış, başka hesaba item transferi gibi işlemler yaptığınızda satış yasağı alıyorsunuz.
KS sancar Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 8 Nis 2024 Mesajlar 434 Tepki 55 23 Şub 2025 Konu Sahibi #3 thtuncer' Alıntı: Merhaba, steamde art arda 2-3 defa para yüklemesi, fazla satış, başka hesaba item transferi gibi işlemler yaptığınızda satış yasağı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... açılma yöntemi yokmu epostadan felan bisey doğrulayıp
thtuncer' Alıntı: Merhaba, steamde art arda 2-3 defa para yüklemesi, fazla satış, başka hesaba item transferi gibi işlemler yaptığınızda satış yasağı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... açılma yöntemi yokmu epostadan felan bisey doğrulayıp
T thtuncer Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 19 Şub 2025 Mesajlar 46 Tepki 11 23 Şub 2025 #4 Şöyle oluyor, genelde hiç hatanız yoksa 10 günde açılacak diyip 3-4 günde açıyor ben çok fazla yükleme yapıyorum sık yaşıyorum bu durumu
Şöyle oluyor, genelde hiç hatanız yoksa 10 günde açılacak diyip 3-4 günde açıyor ben çok fazla yükleme yapıyorum sık yaşıyorum bu durumu