Soru Steam Vr Fest De Hangi Oyunlar Indirime Girer?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Merhabalar,

Birkaç gün sonra Steam vr fest var vr oyunları harici diğer oyunlarda indirime girer mi çoğu yayıncı indirim yapmaz biliyorum ama valve oyunları indirime girermi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Punisher_34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Birkaç gün sonra Steam vr fest var vr oyunları harici diğer oyunlarda indirime girer mi çoğu yayıncı indirim yapmaz biliyorum ama valve oyunları indirime girermi?
Herhalde indirim sezonu varmış bitmiş.

steam indirim politikasını değiştirmiş:

28 Mart 2022'den itibaren Steam'deki indirimler arası bekleme süresi 6 hafta yerine 4 hafta (28 gün) olarak değişecek. Bu, bir üründeki indirim sona erdikten sonra o ürünü tekrar indirime sokmak için en az 28 gün beklenmesi gerekeceği anlamına geliyor.

İndirim bekleme süresi Steam'deki bütün promosyon ve indirim türleri için geçerlidir. Bunun tek istisnası mağaza genelinde düzenlendiğimiz dört dönemsel indirimdir: Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi, Yaz İndirimi, Sonbahar İndirimi ve Kış İndirimi.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhabalar,

Yakın zamanda indirime giriceğini zannetmiyorum çünkü geçenki indirimde bütün valve oyunlarını 20,04Tl ye satmışlardı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri