Hocam bu oyunlarda mükemmel indirimler oluyodu. Ama fiyatları çok arttı, şimdi yüksek oranda indirim dahi olsa, düşük tutarlı olmaz
- Yaz İndirimi: 29 Haziran – 13 Temmuz (büyük mevsimsel indirim) arkadaşlar bu indirimde genel bilindik oyunlarda rdr2 gta5 forza 4 gibi vb. oyunlarda %kaç indirim olur ona göre paramı saklayacağım
Ben rdr2 ultimate yi 96 tl ye mi ne almıştım 1700 tl şuan.Rdr ,400-500 civarına düşüyor diğer indirimlerde belki 400 ün biraz altı
GTA V in 300 civarına düşeceğini düşünüyorum
(Şahsi fikirlerim)
hocam sizce rdr2 tahmince 150tl ile 200tlarası indirime düşermiRdr ,400-500 civarına düşüyor diğer indirimlerde belki 400 ün biraz altı
GTA V in 300 civarına düşeceğini düşünüyorum
(Şahsi fikirlerim)
ah eski zaman keşke alsaydım pc kaldırmasa bile steam hesabımda durduduHocam bu oyunlarda mükemmel indirimler oluyodu. Ama fiyatları çok arttı, şimdi yüksek oranda indirim dahi olsa, düşük tutarlı olmaz
Ben rdr2 ultimate yi 96 tl ye mi ne almıştım 1700 tl şuan.
Asla düşmezhocam sizce rdr2 tahmince 150tl ile 200tlarası indirime düşermi
ah eski zaman keşke alsaydım pc kaldırmasa bile steam hesabımda durdudu
28 ocak da almışım ben o indirim bitince de hemen zamlanmış şansımahocam sizce rdr2 tahmince 150tl ile 200tlarası indirime düşermi
Düşmez hocam yukarı da onu demek istedim işte %50 indirime girse misal normal da güzel oranda indirim ama tutar olarak bakınca bi anlamı olmuyo.Asla düşmez
200 tl düşmesi için %80 %90 indirim olması lazımhocam sizce rdr2 tahmince 150tl ile 200tlarası indirime düşermi
rdr olmasa gta5 ve forza4 devam hocam rdr2 yi korsanda indiririm ancak korsana destek vermek istemiyorum28 ocak da almışım ben o indirim bitince de hemen zamlanmış şansıma
Düşmez hocam yukarı da onu demek istedim işte %50 indirime girse misal normal da güzel oranda indirim ama tutar olarak bakınca bi anlamı olmuyo.
arkadaşım %90 indirim kesin olur demişti ve forum açtığımdada beni aydınlattınız teşekkürler200 tl düşmesi için %80 %90 indirim olması lazım
Forza 4 de çok iyi bu arada indirim de yakalarsan muhakkak al, ben bu kadar detaylı oyun görmedim, resmen motora ince ayar yapabiliyosun.rdr olmasa gta5 ve forza4 devam hocam rdr2 yi korsanda indiririm ancak korsana destek vermek istemiyorum
Forza 4 iyi indirime girer ama rdr bence max 300 e düşerrdr olmasa gta5 ve forza4 devam hocam rdr2 yi korsanda indiririm ancak korsana destek vermek istemiyorum
arkadaşım %90 indirim kesin olur demişti ve forum açtığımdada beni aydınlattınız teşekkürler
doğrudur hocam 70 60 tl ye kadar düşücek eminim ancak alması iyide direksiyon seti olmadan sarmıyor bence drift şekilleri ve drift ler zor oluyor heleki bazı drift şekkilleri direksiyon olmadan hiç olmuyorForza 4 de çok iyi bu arada indirim de yakalarsan muhakkak al, ben bu kadar detaylı oyun görmedim, resmen motora ince ayar yapabiliyosun.
Hocam rdr2 epic de indirime girmiş bilgin olsun.
- Yaz İndirimi: 29 Haziran – 13 Temmuz (büyük mevsimsel indirim) arkadaşlar bu indirimde genel bilindik oyunlarda rdr2 gta5 forza 4 gibi vb. oyunlarda %kaç indirim olur ona göre paramı saklayacağım