Steamde Gmail Hesabına Kod Gelmiyor

faikpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
arkadaşlar bilgisiyara format attım ve format attıktan sonra steama girmeye çalıştım giremeyince şifre değiştirme ekranına geldim gmail hesabımı kod geldi diyor ama hesaba kod gelmiyor o yüzden hesaba giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz
NOT:gmail hesabım diğer uygulama ve sitelerde çalışıyor bir tek steamda çalışmıyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Önce internet bağlantınızı yenileyin modem hücrel wifi vs bağlantı sağlam olsun. Sonra Steam oturum açma işlemini tekrarlayın, Mail adresinin doğru yazıldığından emin olun bazen sistem gmail yerine otomatik hotmail yazıyor, sonra Gmail kutusunu kontrol edin özellikle önemsiz,gereksiz,diğer gibi bölümlere bakın. Bu kısımlarda yoksa gizlilik ve güvenlik ayarlarından çalışmasına izin verilmeyen, yasaklanan engellenen siteler gibi bölümü bulup oradan kontrol edin burada Steam varsa izin verin ya da kaldırın. Bu adımlara rağmen olmuyorsa Steam desteğe başvurun.

KS

faikpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Önce internet bağlantınızı yenileyin modem hücrel wifi vs bağlantı sağlam olsun. Sonra Steam oturum açma işlemini tekrarlayın, Mail adresinin doğru yazıldığından emin olun bazen sistem gmail yerine otomatik hotmail yazıyor, sonra Gmail kutusunu kontrol edin özellikle önemsiz,gereksiz,diğer gibi bölümlere bakın. Bu kısımlarda yoksa gizlilik ve güvenlik ayarlarından çalışmasına izin verilmeyen, yasaklanan engellenen siteler gibi bölümü bulup oradan kontrol edin burada Steam varsa izin verin ya da kaldırın. Bu adımlara rağmen olmuyorsa Steam desteğe başvurun.
kk başka forum sitelerinede sormuştum çözümünü buldum spam kutusunda buldum kodu sana yinde teşekkür ederim yorumun için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri