Steamde indirilen oyunu HDD taşıma (Yapamadım Yardım)

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar oyunları ssdde yer kalmadığı için tekrar indirmek zor olacağından yedeklemek istiyorum.

Eskiden oyuna sağ tıkllayıp yerel dosyalardan bu yedeği alıyorduk.

Şimdi kaldırmışlar ben tekrar indirmeden 1 tblik hddme oyunu yedeklemek istiyorum oynayacağımda tekrar ordan almak istiyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar oyunları ssdde yer kalmadığı için tekrar indirmek zor olacağından yedeklemek istiyorum.

Eskiden oyuna sağ tıkllayıp yerel dosyalardan bu yedeği alıyorduk.

Şimdi kaldırmışlar ben tekrar indirmeden 1 tblik hddme oyunu yedeklemek istiyorum oynayacağımda tekrar ordan almak istiyorum
Bu yok mu ?
Screenshot_1.png

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Steam > sol üst köşe Steam > Oyunları yedekle ve geri yükle ardından yüklü olan oyunları yedekleyebilirsiniz.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Oyunları yedeklemeden direkt harddiske istiyorsanız yine sol üst Steam > Ayarlar > İndirmeler > Kütüphane Klasörleri > + 'ya basın ve yeni kütüphane konumunu seçin. Oyun yüklerken harddiskini seçmeyi unutmayın.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Oyunları yedeklemeden direkt harddiske istiyorsanız yine sol üst Steam > Ayarlar > İndirmeler > Kütüphane Klasörleri > + 'ya basın ve yeni kütüphane konumunu seçin. Oyun yüklerken harddiskini seçmeyi unutmayın.
Hayır ben mevcut indirilmiş bi oyunu hddye taşımak istiyorum

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hocam ben anlamadım ya napmam gerektiğimi kafam iyice karıştı söylediklerinizden o_O

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Hocam ben anlamadım ya napmam gerektiğimi kafam iyice karıştı söylediklerinizden o_O
:) Steam'ı açıp sol üstte yazan Steam yazısına tıklayın > altta gelen Ayarlar seçeneğine girin > gelen pencereden İndirmeler sekmesine geçin > açılan bölümden en üstteki KÜTÜPHANE KLASÖRLERİ butonuna basın > gelen pencereden + 'ya tıklayın > ekrana gelen pencereden harddiskinizi seçin ve sol alttaki Yeni Klasör... 'ya basın ardından tamam diyin ve oluşturduğunuz klasöre Seç diyin.

Birden fazla oyun taşıyacaksanız: Depolama Yöneticisinden çıkmadan oyunlarınızın direkt yüklü olduğu diskten seçip taşı diyin işinizi kolaylaştırır.

Oyunları tek-tek elle taşıyacaksanız: Üstte paylaştığın resimdeki yere girip yükleme klasörüne taşı... seçeneğini seçip harddiskinizi seçin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri