Steamde Paralı Voicechanger Önerisi (Abonelik Sistemli Olmamalı Tek Satın Alım)

Mesandro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamun aleyküm iyi forumlar öncelikle voicechanger arıyorum steamde ve ya başka yer de olur satın alıcam ama abonelik sistemli istemiyorum tek ödeme ömür boyu kullanma imkanı istiyorum önerebiliceğiniz en iyisi ne (tek satın alımdan sonra işte bu özellikleri açmak için pro modda olman lazım falan demesin tek satın alırken para alsın istiyorum) (Fiyat önemli değil)

KS

Mesandro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamun aleyküm iyi forumlar öncelikle voicechanger arıyorum steamde ve ya başka yer de olur satın alıcam ama abonelik sistemli istemiyorum tek ödeme ömür boyu kullanma imkanı istiyorum önerebiliceğiniz en iyisi ne (tek satın alımdan sonra işte bu özellikleri açmak için pro modda olman lazım falan demesin tek satın alırken para alsın istiyorum) (Fiyat önemli değil)
şimdiden herkese cevabı için teşekkür etmek istiyorum bazen bende böyle yazılarla karşılaşıyorum egoist birisi gibi yazdıysam ya da sinir olduysanız özür dilerim açıklama şeklim kötüdür tekrardan özür dilerim

şimdiden herkese cevabı için teşekkür etmek istiyorum bazen bende böyle yazılarla karşılaşıyorum egoist birisi gibi yazdıysam ya da sinir olduysanız özür dilerim açıklama şeklim kötüdür tekrardan özür dilerim
beyler lütfen birisi cevap yazsın bıktım ne oluyo benim konum sizin önünüzemi çıkmıyo yoksa anlamıyo musunuz bu işlerden ?

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
soundpad vardı mevcut sesleri atadığın tuşlara bastığında direk çalıyordu. Soundpad te ses değiştirici de olması lazım bi alın ya da crack indirip deneyin sonra satın alın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri