Değmez bütçe artarsa rog keris veya viper mini artmaz diyosan sensei ten olabilirDeğmezse 700tlye kadar mouse öneriniz var mı?
Değmezse 700tlye kadar mouse öneriniz var mı?
Bütçe artarsa hasteDeğmezse 700tlye kadar mouse öneriniz var mı?
Onu alcagina 400 e g203 alınırda ona da zam gelir herhaldeUzun bir süre işe düşkün olduğumdan piyasaya hakim değildim. Rival 3 düşük bütçe dostu fareydi şuna bak o bile 650lira olmuş.
Evet ya bu ay başında hepsi artmış sınava odaklandığım için fark etmedim bile etsem alırdım artmadan daUzun bir süre işe düşkün olduğumdan piyasaya hakim değildim. Rival 3 düşük bütçe dostu fareydi şuna bak o bile 650lira olmuş.
450 tl olmuş baya ucuz şu anda diğerlerine göreG203ü ben kullanıyorum 8 9 aydır ve fazlasıyla memnunum. Normal fareye göre bir tık küçük gibi. Eğer zam gelmediyse piyasaya göre alınabilecek en uygun mouse olabilir.
Ama iyi değil450 tl olmuş baya ucuz şu anda diğerlerine göre
Yani orası öyleAma iyi değil
60 koyar slingshot alırValla hocam bütçen zaten öyle ahım şahım değil ( piyasaya göre diyorum). Seni üzecek mouse değil gayet kâfi diye düşünüyorum. Daha ucuza halletmek istersen tercih edebilirsin.
Haste çok yüksek bi 800 falan olsa okay deBütçe artarsa haste
Viper miniHaste çok yüksek bi 800 falan olsa okay de
Rog keris nasıl senceViper mini
GüzelRog keris nasıl sence
Eyw
Viper mini sorunlu lod sorunu mevcut scroll tuşu kronik sorunlu o fiyata değmez.Değmez bütçe artarsa rog keris veya viper mini artmaz diyosan sensei ten olabilir