Yorumunuz için teşekkürler yok bende gıcırdama olmuyorDün aynı problem bende de vardı. İnternetteki denilenleri yaptım olmadı. Bende steelseries engine programını kaldırdım ve sildim. Antivirüs programını kapattım sonra Engine programını websitesinden tekrar indirip kurdum, sonra rival 3 ü ve apex3 ü bağlayıp güncelledim sonunda yaptı ve hata vermedi. İnşallah sende de işe yarar.
Birde benim bir sorum olacaktı, sizde rival 3 kullanıyorsunuz herhalde, mouse a ilk dokunduğunuzda rgb lerin üstündeki plastik kısımlar (sol ve sağ taraf plastik kısımlar) gıcırdama yapıyor mu sizde?
Ben kullanalı 1 hafta oldu öyle bi ses hiç olmadı ilk aldığımda bı sıkıntı varmı diye dinledim ona rağmen ses duyamadımEyvallah, ya benimkinde biraz bekleyip (tahminen bir 10 dakika falan) mouse a ilk dokunuşta hafifçe bastırınca yan plastik kısımlarda az bir esneme ve çıt çıt diye birkaç ses çıkıyor ardından devam eden sürede ses kesiliyor. Bende bilemedim hatalı ürün mü sağlam mı anlamadım doğrusu?
Ben alalı 2 3 hafta oldu bir şey yok şuan sadece mouse update etmedi akşam o kadar onuda slip tekrar indiricem.Ben kullanalı 1 hafta oldu öyle bi ses hiç olmadı ilk aldığımda bı sıkıntı varmı diye dinledim ona rağmen ses duyamadım