Soru Steelseries Rival 3 Hakkında

kaany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SteelSeries Apex 3 TKL ve SteelSeries Rival 3 aldım. İlk defa RGB klavye kullandığımdan mı bilmiyorum ama klavyeye hayran kaldım. Her konuda beni memnun etti. Ama Rival 3 hakkında aklıma takılan sorular var. Birincisi mouse gün içerisinde öylece kalabiliyor. Hareket etmiyor. Bu durumda usb sini çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Bunu anlamadım. İkincisi ise incelemelerimi yaparken mouse hakkında fps oyunları oynuyorsanız almayın diye yorumlar gördüm. Logitech mouse önerenler var bunun yerine. Fps oyunları oynarken ciddi dezavantaj sağlıyor mu? Profesyonel CS GO oyuncusu değilim ama arada açar oynarım. Çok etkiler mi beni?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
SteelSeries Apex 3 TKL ve SteelSeries Rival 3 aldım. İlk defa RGB klavye kullandığımdan mı bilmiyorum ama klavyeye hayran kaldım. Her konuda beni memnun etti. Ama Rival 3 hakkında aklıma takılan sorular var. Birincisi mouse gün içerisinde öylece kalabiliyor. Hareket etmiyor. Bu durumda usb sini çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Bunu anlamadım. İkincisi ise incelemelerimi yaparken mouse hakkında fps oyunları oynuyorsanız almayın diye yorumlar gördüm. Logitech mouse önerenler var bunun yerine. Fps oyunları oynarken ciddi dezavantaj sağlıyor mu? Profesyonel CS GO oyuncusu değilim ama arada açar oynarım. Çok etkiler mi beni?
Hocam marka bazında değil, ürün bazında düşünmeliyiz.
Apex 3 yerine çok daha iyileri vardı ama hayırlı olsun.
Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız değiştirmenizde fayda var, değiştirecek olursanız bütçeniz medir

KS

kaany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam marka bazında değil, ürün bazında düşünmeliyiz.
Apex 3 yerine çok daha iyileri vardı ama hayırlı olsun.
Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız değiştirmenizde fayda var, değiştirecek olursanız bütçeniz medir
klavyeye verebileceğim en fazla 1000tl ydi. Ben okadar araştırdım Apex 3 TKL den daha iyi bir seçenek bulamadım. Senin önerin nedir? Mouse için verebileceğim en fazla 500tl. Bunu almamdaki bir sebepte aynı marka olsun biri farklı biri farklı olursa çok hoşuma gitmezdi.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
klavyeye verebileceğim en fazla 1000tl ydi. Ben okadar araştırdım Apex 3 TKL den daha iyi bir seçenek bulamadım. Senin önerin nedir? Mouse için verebileceğim en fazla 500tl. Bunu almamdaki bir sebepte aynı marka olsun biri farklı biri farklı olursa çok hoşuma gitmezdi.
Rival 3 kötü değil ama deathadder v2 mini daha iyi olur
Apex 3 tkl yerine magic refiner mk31 alınabilir

KS

kaany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rival 3 kötü değil ama deathadder v2 mini daha iyi olur
Apex 3 tkl yerine magic refiner mk31 alınabilir
Hocam ürünleri ilk defa sizden duyuyorum öyle söyleyeyim. Muhtemelen almazdım. Peki Rival 3 hakkında fps ile ilgili yorumlara ne diyorsunuz?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam ürünleri ilk defa sizden duyuyorum öyle söyleyeyim. Muhtemelen almazdım. Peki Rival 3 hakkında fps ile ilgili yorumlara ne diyorsunuz?
Yani razer deathadder v2 miniyi ilk defa benden duymanız garip.
Deathadder serisi en meşhur serisidir.
Hadi magic refineri anlarımda(apex 3ten daha iyi) dav2 garip
Rival 3 fena değil sorun olmaz

KS

kaany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani razer deathadder v2 miniyi ilk defa benden duymanız garip.
Deathadder serisi en meşhur serisidir.
Hadi magic refineri anlarımda(apex 3ten daha iyi) dav2 garip
Rival 3 fena değil sorun olmaz
magic refiner mk31 i ilk defa sizden duydum. Size göre daha iyi olabilir. Sizin görüşünüz.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Rival 3'ü kaç gündür kullanıyorum. CS-GO olsun Valorant olsun her oyunda beni memnun etti.Mousen takıldığını söylemişsin bence ürünün arızalı olabilir. Ben böyle bir sorun yaşamadım.

KS

kaany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rival 3'ü kaç gündür kullanıyorum. CS-GO olsun Valorant olsun her oyunda beni memnun etti.Mousen takıldığını söylemişsin bence ürünün arızalı olabilir. Ben böyle bir sorun yaşamadım.
Küçük çaplı bir araştırma yaptım bu sorunu yaşayanlar oluyormuş. Aldığım ürünü garantiye yollamayı sevmiyorum. Orijinal kutusunda 0 aldım.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Küçük çaplı bir araştırma yaptım bu sorunu yaşayanlar oluyormuş. Aldığım ürünü garantiye yollamayı sevmiyorum. Orijinal kutusunda 0 aldım.
Eski mousemda senin dediğine benzer takılmalar oluyordu bende kasanın farklı usb girişine koydum takılmaları düzeldi. İstersen sen de dene belki işe yarar.

KS

kaany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski mousemda senin dediğine benzer takılmalar oluyordu bende kasanın farklı usb girişine koydum takılmaları düzeldi. İstersen sen de dene belki işe yarar.
Ben de öyle tahmin ediyorum. USB çoklayıcı kullanıyorum ona takıyorum normalde 2 usb girişi var laptopa takıyorum. Masaüstü PC yok bende.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri