Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
www.n11.com
model pek hoşuma gitmedi muhtemelen uymaz suan kullandıgım rival 3 kablolu versiyon, yeni mouse alıp evde kablosuz kullanacagım bu rival 3 ü de ofise götüreceğim. Şimdi belki biraz komik olucak ama rival 3 kullanıyosun kablosuzunu niye almıyosun felan diyenler olabilir eski kullandıgım mouse da razer hyperspeed di güzel mouse memnundum ama rival 3 de fena değil, kablosuz olarak rival 3 nasıl olur onu pek kestiremiyorum o yüzden tavsiyelere açığım razer şuan ağır basan taraf benim içinElinize uyuyorsa razer orochi v2
G305 önerebilirimmodel pek hoşuma gitmedi muhtemelen uymaz suan kullandıgım rival 3 kablolu versiyon, yeni mouse alıp evde kablosuz kullanacagım bu rival 3 ü de ofise götüreceğim. Şimdi belki biraz komik olucak ama rival 3 kullanıyosun kablosuzunu niye almıyosun felan diyenler olabilir eski kullandıgım mouse da razer hyperspeed di güzel mouse memnundum ama rival 3 de fena değil, kablosuz olarak rival 3 nasıl olur onu pek kestiremiyorum o yüzden tavsiyelere açığım razer şuan ağır basan taraf benim için