Stereo Mix Sorunu - Duplicating the sound

Prophet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar, elimde iki adet kulaklık var; ikisi de 3 boğum jack girişli (mikrofon kulaklık birleşik). Bu iki kulaklığı bir bilgisayara bağlayarak ikisinden de ses almak istiyorum, elimde bir adet kulaklık ve mikrofon için ayrı jack girişleri kullanılan kulaklıklar için olan 2to1 jack kablosu var. Windowsun stereo mix özelliğini kullanmayı denedim, ses ayarları bölümündeki "kayıttan yürüt" sekmesinde ilk kulaklığı (2to1 kablosunda kulaklık bölmesine takılı olan kulaklığı) varsayılan aygıt olarak seçtiğimde ondan ses alıyorum, daha sonrasında "kayıt (mikrofon)" sekmesine geldiğimde stereo mix i etkinleştirip "aygıttan dinle" diyerek "varsayılan kayıttan yürütme cihazı (yani 2to1 kablonun kulaklık kısmına takılmış olan aygıtı)" seçiyorum ancak stereo Opera'da çalan müziği dahi almıyor. Ses düzey karıştırıcısında stereo mixe herhangi bir ses gitmediği görünüyor. Bu sorunu çözebileceğim bir yol var mı yada iki kulaklığı bilgisayarıma hangi yollarla bağlayıp çalıştırabilirim? Laptop kullanıyorum ve tek jack portum var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri