Öneri Şu Anki Setupuma Ek Olarak Öneri Ne Alabilirim Görüntü Için

bartu_5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
selamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.
1753127437875.jpeg

Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
1753127452709.jpeg

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Kasayla duvar arasında ne kadar boşluk var ben onu merak ettim. Hava girebiliyor mu oradan ?

İşlemci soğutucuda bir rgb olsa görüntü çok başka olurdu bu arada. Kasanın içi karanlık.

KS

bartu_5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kasayla duvar arasında ne kadar boşluk var ben onu merak ettim. Hava girebiliyor mu oradan ?

İşlemci soğutucuda bir rgb olsa görüntü çok başka olurdu bu arada. Kasanın içi karanlık.
kral kasanın ön kısmı yukardan baktığında hafif V şeklinde yanı fanların hava aldığı mesh kısım boşta hava alabiliyor o sayede.
kasayı bugün masanın üstüne çıkardım, yerdeydi, konum olarak önerin varsa konumlandırabilirim en mantıklı böyle geldi diye böyle koydum.
Soğutucu için dediğine %100 katılıyorum fakat satın alırken stoğa girdiği gibi bunu alabildim rgblisi stokta değildi bu var diye bunu almıştım:(

KS

bartu_5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ek olarak: Bugün kasa içine argb fan sipariş ettim biraz aydınlancak o sayede :D
bir sorum olacak kasanın kendine ait fanı ve şerit halinde ışığı var, yeni aldığım fanlarla beraber aynı şekilde senkronize kullanabiliyor muyum ışık renk açısından?

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
ek olarak: Bugün kasa içine argb fan sipariş ettim biraz aydınlancak o sayede :D
bir sorum olacak kasanın kendine ait fanı ve şerit halinde ışığı var, yeni aldığım fanlarla beraber aynı şekilde senkronize kullanabiliyor muyum ışık renk açısından?
RGB kontrolcüye bağlayınca olur muhtemelen ama sadece tahmin.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
selamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.
Ekli dosyayı görüntüle 43357

Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 43358
monıtorlerın vesa desteklıyorsa bunu alabılırsın. masandakı kullanım kısıtlıgı ortadan kalkar.

ve odanda klıma falan yoksa bundan daha yenı aldım cok ferahlatıyor sana da tavsıye ederım.

KS

bartu_5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
öncelikle teşekkür ederim kral.
Stand için bikaç kişi daha bana önermişti North bayou markasını. 1. monitörüm 24 2. monitörüm 21.5 olması lazım, bu attığın linkteki 2 sini yan yana tutabiliyor mu açısı yetiyor mu ki acaba?
Klima için de şu anlık ihtiyacım yok vantilatör kullanıyorum :D

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
öncelikle teşekkür ederim kral.
Stand için bikaç kişi daha bana önermişti North bayou markasını. 1. monitörüm 24 2. monitörüm 21.5 olması lazım, bu attığın linkteki 2 sini yan yana tutabiliyor mu açısı yetiyor mu ki acaba?
Klima için de şu anlık ihtiyacım yok vantilatör kullanıyorum :D
masanın biraz daha sol kösesine dogru montajlarsan gayet sıgar bence. ben aynı markanın tek kollusunu kullandım fıyatına gore baya kalıtelı bır urun. agırlık olarak tutar mı dıyorsan cok rahat tasır merak etme.

KS

bartu_5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
masanın biraz daha sol kösesine dogru montajlarsan gayet sıgar bence. ben aynı markanın tek kollusunu kullandım fıyatına gore baya kalıtelı bır urun. agırlık olarak tutar mı dıyorsan cok rahat tasır merak etme.
anladım kral teşekkür ederim çok <3

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri