kral kasanın ön kısmı yukardan baktığında hafif V şeklinde yanı fanların hava aldığı mesh kısım boşta hava alabiliyor o sayede.Kasayla duvar arasında ne kadar boşluk var ben onu merak ettim. Hava girebiliyor mu oradan ?
İşlemci soğutucuda bir rgb olsa görüntü çok başka olurdu bu arada. Kasanın içi karanlık.
ek olarak: Bugün kasa içine argb fan sipariş ettim biraz aydınlancak o sayedeKasayla duvar arasında ne kadar boşluk var ben onu merak ettim. Hava girebiliyor mu oradan ?
İşlemci soğutucuda bir rgb olsa görüntü çok başka olurdu bu arada. Kasanın içi karanlık.
RGB kontrolcüye bağlayınca olur muhtemelen ama sadece tahmin.ek olarak: Bugün kasa içine argb fan sipariş ettim biraz aydınlancak o sayede
bir sorum olacak kasanın kendine ait fanı ve şerit halinde ışığı var, yeni aldığım fanlarla beraber aynı şekilde senkronize kullanabiliyor muyum ışık renk açısından?
monıtorlerın vesa desteklıyorsa bunu alabılırsın. masandakı kullanım kısıtlıgı ortadan kalkar.selamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.
Ekli dosyayı görüntüle 43357
Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 43358
öncelikle teşekkür ederim kral.monıtorlerın vesa desteklıyorsa bunu alabılırsın. masandakı kullanım kısıtlıgı ortadan kalkar.
ve odanda klıma falan yoksa bundan daha yenı aldım cok ferahlatıyor sana da tavsıye ederım.
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
masanın biraz daha sol kösesine dogru montajlarsan gayet sıgar bence. ben aynı markanın tek kollusunu kullandım fıyatına gore baya kalıtelı bır urun. agırlık olarak tutar mı dıyorsan cok rahat tasır merak etme.öncelikle teşekkür ederim kral.
Stand için bikaç kişi daha bana önermişti North bayou markasını. 1. monitörüm 24 2. monitörüm 21.5 olması lazım, bu attığın linkteki 2 sini yan yana tutabiliyor mu açısı yetiyor mu ki acaba?
Klima için de şu anlık ihtiyacım yok vantilatör kullanıyorum![]()
anladım kral teşekkür ederim çok <3masanın biraz daha sol kösesine dogru montajlarsan gayet sıgar bence. ben aynı markanın tek kollusunu kullandım fıyatına gore baya kalıtelı bır urun. agırlık olarak tutar mı dıyorsan cok rahat tasır merak etme.