Su Kaçmış Bir Telefon Ortalama Ne Kadar Prinçte Tutulmalı?

Yasar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Benim biraz hijyenik takıntılarım olduğundan dolayı telefonu ıslak mendil ile dezenfekte etmek istemiştim.Telefonu ıslak mendil ile sildim ve ardından peçete ile kurulayıp ne olur ne olmaz diye prince yatırdım.Ortalama ne kadar süre prinçte kalmalı?

(Telefon prinç kabının içinde dik konumda,yarısı dışarda.Tamamen mi yatırmam lazım?)

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
yarım saat kalsın hocam ve tamamen pirince yatırın daha sağlıklı olacaktır

Javaㅤ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam pirinç e dikkat edin. Bazen telefonun iç kısımlarına kaçabiliyor.

KS

Yasar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam pirinç e dikkat edin. Bazen telefonun iç kısımlarına kaçabiliyor.
Telefonun her yerini kontrol ettim daha yeni prinçten çıkarıp kaçmış olan bi tek hoparlör vardı onunda önünde fitre mantıklı koruma var kaçmamıştır herhalde şuan.

aliya6845

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Prinçte tutup çalıştırmamanız mantıklı hareket olacaktır. Prinç içerideki nemi almak içindir suyu çeksin diye değildir. Ama bu süreç içinde cihaz pil ile iletişimde olacağı için devre yakmaya gıdım kalan bir durumda olur. Bu süreç içinde hızlıca bir servic bulup cihazı atırıp pilden ayırtıp alkol, tiner vb ile temizlettirp ileriye dönük oksitleşmeyi engellemek ve neme bağlı olan buğulanma sorunlarına çözüm oluşturacaktır. Geçmiş olsun

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Benim biraz hijyenik takıntılarım olduğundan dolayı telefonu ıslak mendil ile dezenfekte etmek istemiştim.Telefonu ıslak mendil ile sildim ve ardından peçete ile kurulayıp ne olur ne olmaz diye prince yatırdım.Ortalama ne kadar süre prinçte kalmalı?

(Telefon prinç kabının içinde dik konumda,yarısı dışarda.Tamamen mi yatırmam lazım?)
Sadece ıslak mendil ile sildiğiniz için mi pirince yatırdınız ben öyle anladım, direk kurlamasanız da bişey olmazdı. Telefonları yıllardır direk gözlük fıs fısını sıkıp silerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri